Căutare Live

„Ia-l, nu am ce-i face!". Un medic, replică revoltătoare, pentru fiica unui pacient în stare gravă! Explicația conducerii spitalului

Medicul de gardă și asistentele de la Spitalul Motru ar fi refuzat să consulte un pacient aflat în stare gravă. Fiica bărbatului a povestit totul, iar conducerea unității medicale a explicat ce s-ar fi întâmplat, de fapt.

Un medic, replică revoltătoare, pentru fiica unui pacient în stare gravă! Explicația conducerii spitalului

Fiica bărbatului, înm vârstă de 67 de ani, care acuza dureri abdominale, a scris pe Facebook că, în noaptea de miercuri spre joi, medicul de gardă și asistentele de la Spitalul Motru ar fi refuzat să îl consulte pe tatăl ei.

„Domnule primar al orașului Motru! Domnule manager al spitalului Motru! Domnilor, astă noapte, la ora 01.04 am ajuns cu mașina personală cu tatăl meu, la Urgențe Motru. 67 de ani, cardiac, vomitând și ținând de dureri abdominale! Doctorul de gardă, asistentele au adresat următoarele cuvinte: <Ia-l și du-l la Târgu-Jiu, nu am ce-i face!> Am strigat măcar să îi ia o tensiune.

Doctorul de gardă a răspuns să aștept că are de completat acte! Și să-l duc la Târgu-Jiu! Îl urcarăm în mașina personală leșinat pe bancheta din spate, la Târgu-Jiu. (...) Vă cer explicații pentru comportamentul medicului de la Urgență!", a scris femeia.

Reprezentanții spitalului susțin că vor face verificări și vor discuta cu medicul, care a declarat că a avut o altă urgență în acel moment, potrivit hotnews.ro.

Cine riscă să moară din cauza coronavirusului! Pentru ei, COVID-19 poate însemna sfârșitul! Explicațiile medicilor din China

„Din ce am aflat, în acel moment era o urgență, doi pacienți dintr-un accident rutier, unul din ei era mai grav și trebuia stabilizat. Am aflat de la personal că a fost rugată să aștepte până se stabilizează pacienții și apoi va fi văzut, doar că atunci când a fost rugată să intre nu mai era, a plecat către Târgu-Jiu. O s-o chemăm pe doamna, să luăm legătura cu dumneaei să vină să ne precizeze exact ce s-a întâmplat. S-a întâmplat azi-noapte, când era un accident cu două victime. Medicul era ocupat să stabilizeze unul dintre pacienți, cu mai multe fracturi. A fost rugată să aștepte.

Discuția a fost foarte rapidă. A intrat doamna, a spus că este de câteva zile cu dureri abdominale domnul, că se știe cu probleme la fiere și atunci a fost rugată să aștepte", a declarat corespondentului Mediafax Alin Efrim, managerul spitalului din Motru.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Sute de apeluri efectuate, miercuri, la 112. Cetățenii au solicitat informații...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri