Antena Căutare

Ce a declarat medicul care l-a adus în țară pe Matteo Politi: „Vorbea foarte bine de meseria lui, se vedea că era pasionat”

Matteo Politi, bărbatul cu opt clase acuzat că a profesat medicina cu acte false reacţionează. Politi spune că a plătit bani grei pentru a obţine toate avizele de care avea nevoie.

Ce a declarat medicul care l-a adus în țară pe Matteo Politi: „Vorbea foarte bine de meseria lui, se vedea că era pasionat” Galerie
matteo politi, medicul cu opt clase

Matteo Politi, medicul italian fals acuzat că a profesat medicina cu acte false reacţionează. Politi spune că a plătit bani grei pentru a obţine toate avizele de care avea nevoie.

În exclusivitatea pentru emisiunea Extra Night Show, medicul italian fals a declarat că un avocat din România s-a ocupat de toate actele:

Nu sunt un fals medic și nu îmi place să fiu numit așa! În momentul în care am venit în România, am folosit, așa cum folosește toată lumea, un avocat căruia i-am dat toate documentele necesare. Ea s-a ocupat de tot ce trebuia să facă. La final, mi-a spus că am dreptul de practică în România.”

Matteo Politi, medicul italian fals, a zdruncinat sistemul sistemul sanitar românesc din temelii. A făcut zeci de operații estetice, în mai multe clinici de prestigiu din țară, deși nu are decât opt clase.

Acum, ministrul Sănătății a declanșat una dintre cele mai mari anchete: „Un medic este angajat într-un spital, public sau privat, în baza unor documente. Asta înseamnă că a fost lăsat ilegal să opereze”, a declarat Sorina Pintea.

Nu știa să își pună mănușile chirurgicale

Din 2018, medicul cu opt clase a început să opereze în 4 clinici din București, apoi și în altele din țară. Asistentele spun că au fost surprinse să vadă că așa zisul medic nu știa să își pună mănușile chirurgicale. De la ele a și pornit demascarea escrocului.

„Omul acela nu are niciun fel de aviz de la Colegiul București sau de la Consiliul Național al Colegiului Medicilor, din simplul motiv că nu a aplicat la noi pentru asemenea documente”, a declarat Gheorghe Borcean, președinte Colegiul Medicilor.

A fost chemat în România de un prieten, medic stomatolog

Michel este medic stomatolog și bun prieten cu medicul italian fals. El a fost cel care l-a chemat în România. „Știam că locuiește în Anglia și a vrut să vină să dezvolte afaceri aici. Vorbea foarte bine de meseria lui, se vedea că era pasionat. Nu am intrat niciodată în subiectul ăsta, pentru că eu fac stomatologie și el zicea că face altceva...”

Vedetele operate de Politi, cu sufletul la gură

Sub un nume englezesc, Matteo Politi a reușit să îi convingă pe români că a studiat în SUA și a lucrat în Marea Britanie, Spania și Italia.

Incredibil este că își făcuse chiar o clientelă. Mai multe femei, printre care și vedete precum Claudia Pavel, îl apreciau.

Paradoxal, medicul italian fals a primit în Italia o condamnare de un an cu suspendare pentru o infracțiune asemănătoare.

sursa: antena3.ro

Se schimbă totul în învățământul românesc! Elevii ar putea să primească tablete: ”Am putea să avem începând cu anul școl... Matthew Mode, falsul doctor, primele declarații după izbucnirea scandalului:”Din momentul în care statul român mi-a echi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x