Căutare Live

Adina Alberts, chirurgul care l-a reclamat pe medicul fals, revoltată de ministrul Sănătății: ”M-a înfuriat înfierarea sistemului medical privat! Eu l-am reclamat!”

Chirurgul estetician Adina Alberts l-a reclamat pe medicul italian fals Matthew Mode, pe numele real Matteo Politi, care a operat pacienți din patru clinici, în ciuda faptului că nu avea studii medicale. Aceasta a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că Poliția era foarte aproape de a-l aresta. 

Chirurgul estetician Adina Alberts l-a reclamat pe medicul italian fals Matthew Mode, pe numele real Matteo Politi, care a operat pacienți din patru clinici, în ciuda faptului că nu avea studii medicale. Aceasta a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că Poliția era foarte aproape de a-l aresta.

”Eu după ce am făcut plângerea penală, bineînțeles că m-am mai gândit, de câteva ori, la situația lui, am crezut că este unul dintre acești asistenți (care operează în locul doctorilor - n.r.), dar dvs spuneți că are opt clase, lucru pe care nu l-am știut.

Poți crede? Un escroc italian a operat în România, de zeci de ori. ”Nu știa să-și pună mănușile!”

”Eu am mai luat legătura cu... vreau să felicit polițiștii, polițiștii s-au comportat exemplar, s-au mișcat într-o manieră fericită și nu știu, la un moment dat, cred că și ei au avut alte piedici în drumul lor, dar ei au fost absolut excepționali, au venit de mai multe ori, au luat tot felul de..., au mai pus câteva întrebări, dar totul în instrumentare acestui dosar. Într-un final, am înțeles că erau foarte aproape de a-l aresta pe acest medic fals, moment în care a apărut informația publică și aici nu știu ce s-a întâmplat., a povestit ea la Digi24.

De asememenea, Adina Alberts a povestit că a fost revoltată de prima reacție a ministrului Sănătății, în cazul Matteo Politi.

Medicul fals cu opt clase care a operat în patru clinici, dat în vileag de Adina Alberts: ”Am anunțat Poliția! A înșelat în multe privințe!”

”Eu, azi-dimineață, când am primit primul telefon în legătură cu această problemă, de la o televiziune, și am stat puțin, cinci minute, și am auzit ce se discută, am avut pentru prima dată, prima informație. Deja Ministerul Sănătății se pregătea să înfiereze sistemul medical privat. Asta a fost prima comunicare a Ministerului Sănătății, de dimineață. Asta pe mine m-a motivat, m-a înfuriat într-o primă fază și apoi m-a motivat să recunosc că într-adevăr, eu, medic în sistemul medical privat, eu am fost cea care a sesizat și eu am fost cea care a făcut plângere la Poliție. Înfierarea asta, înnoroirea asta cu orice preț a sistemului medical privat mi se pare un lucru care trebuie să înceteze. Sistemul medical privat există, se dezvoltă, este populat de oameni de calitate, sunt medici foarte bine pregătiți, se mai întâmplă câte o chestie de genul ăsta, dar ne dăm seama, nu stăm așa și în niciun caz nu suntem de blamat. Ani de zile am suportat blamarea continuă a oficialilor din Ministerul Sănătății și din alte structuri medicale de stat, care ne-au blamat continuu: sunteți vai de mama voastră, umblați numai după bani. Nu este adevărat. ”, a mai spus ea.

Deja cunoscutul medic fals a operat la clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără a avea studii medicale, deşi conform CV-ului absolvise universităţi prestigioase, scrie Libertatea, care precizează că Matteo Politi, fost valet de parcare, nu avea nici avizul Colegiului Medicilor, care a sesizat Parchetul în acest caz. Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat marţi că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii falsului medic şi că acestuia i s-a permis în mod ilegal să opereze.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, transportat de urgență la spital după ce a fost împușcat de polițiști... Alertă! O bacterie periculoasă, descoperită la un produs de pe rafturile unui hipermarket! Pericol major pentru cei care...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri