Antena Căutare

Matthew Mode, falsul doctor, primele declarații după izbucnirea scandalului:”Din momentul în care statul român mi-a echivalat diplomele, mă numesc medic!”

O țară întreagă este revoltată de cazul italianului cu opt clase care a venit în România și a operat zeci de pacienți din patru clinici din București. 

O țară întreagă este revoltată de cazul italianului cu opt clase care a venit în România și a operat zeci de pacienți din patru clinici din București.

Aseara, însă, la Xtra Night Show, Matthew Mode, falsul medic care are doar opt clase, a făcut o declarație neașteptată: „Din momentul în care am fost recunoscut, cu ajutorul avocatului, din momentul în care statul român mi-a echivalat diplomele, mă numesc medic”, a spus el.

De asemenea, el a dezvăluit că a obținut dreptul de a profesa cu ajutorul unui avocat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iubita falsului medic Matteo Politi face dezvăluirea momentului! „Ce s-a întâmplat...”

De cealaltă parte, iubita acestuia i-a sărit în apărare: ”El este doctor, ar trebui să se verifice mai bine. Are toate diplomele în original. O să organizăm o conferinţă în care vom demonstra că domnul doctor Mathew Mode are toate documentele necesare pentru a i se recunoaşte diploma. Sunt documentele oficiale, pe care nu le putem prezenta încă, fără acordul avocaţilor.”, a spus ea.

Noi detalii despre medicul fals Matteo Politi, care a operat în România! Ce fapte a comis în Italia

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Deja cunoscutul medic fals a operat la clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără a avea studii medicale, deşi conform CV-ului absolvise universităţi prestigioase, scrie Libertatea, care precizează că Matteo Politi, fost valet de parcare, nu avea nici avizul Colegiului Medicilor, care a sesizat Parchetul în acest caz. Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat marţi că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii falsului medic şi că acestuia i s-a permis în mod ilegal să opereze.

Citește și: Informații de ultimă oră despre medicul italian fals, Matteo Politi. Ce declarații face Colegiul Medicilor despre cazul care a cutremurat lumea medicală românească

Ce a declarat medicul care l-a adus în țară pe Matteo Politi: „Vorbea foarte bine de meseria lui, se vedea că era pasion... A fost cutremur! E al șaptelea produs în ultimele ore!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x