Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Matthew Mode, falsul doctor, primele declarații după izbucnirea scandalului:”Din momentul în care statul român mi-a echivalat diplomele, mă numesc medic!”

O țară întreagă este revoltată de cazul italianului cu opt clase care a venit în România și a operat zeci de pacienți din patru clinici din București. 

O țară întreagă este revoltată de cazul italianului cu opt clase care a venit în România și a operat zeci de pacienți din patru clinici din București.

Aseara, însă, la Xtra Night Show, Matthew Mode, falsul medic care are doar opt clase, a făcut o declarație neașteptată: „Din momentul în care am fost recunoscut, cu ajutorul avocatului, din momentul în care statul român mi-a echivalat diplomele, mă numesc medic”, a spus el.

De asemenea, el a dezvăluit că a obținut dreptul de a profesa cu ajutorul unui avocat.

"În momentul în care am venit în România, cum nu știu cum funcționează sistemul la dumneavoastră în țară, am folosit, așa cum folosește toată lumea, un avocat, căruia i-am dat toate documentele necesare, toate documentele pe care ea, ca avocat, mi le-a cerut. De asemenea, am semnat ceea ce în română se numește o procură. Așadar, ea a avut toate documentele mele, ea s-a ocupat de tot ceea ce trebuia să facă. La final, ea a spus că am dreptul de practică în România. (...) În momentul în care am fost recunoscut, cu ajutorul avocatului, pot să mă numesc medic. Dacă o instituție mi-a dat acest drept...diplomele mele mi-au fost recunoscute, echivalate",a spus el.

Iubita falsului medic Matteo Politi face dezvăluirea momentului! „Ce s-a întâmplat...”

De cealaltă parte, iubita acestuia i-a sărit în apărare: ”El este doctor, ar trebui să se verifice mai bine. Are toate diplomele în original. O să organizăm o conferinţă în care vom demonstra că domnul doctor Mathew Mode are toate documentele necesare pentru a i se recunoaşte diploma. Sunt documentele oficiale, pe care nu le putem prezenta încă, fără acordul avocaţilor.”, a spus ea.

Noi detalii despre medicul fals Matteo Politi, care a operat în România! Ce fapte a comis în Italia

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Deja cunoscutul medic fals a operat la clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără a avea studii medicale, deşi conform CV-ului absolvise universităţi prestigioase, scrie Libertatea, care precizează că Matteo Politi, fost valet de parcare, nu avea nici avizul Colegiului Medicilor, care a sesizat Parchetul în acest caz. Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat marţi că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii falsului medic şi că acestuia i s-a permis în mod ilegal să opereze.