Antena Căutare

Sfântul Andrei 2020. Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase și originale urări de la mulți ani

În jur de 700.000 de români, dintre care 352.496 bărbați și 340.406 femei, își sărbătoresc onomastica pe data de 30 noiembrie, de Sfântul Apostol Andrei. Cu siguranță toți avem prieteni cărora trebuie să le urăm "La mulți ani" și ne dorim să le facem o urare extrem de frumoasă.

Sfântul Andrei 2020. Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase și originale urări de la mulți ani
Sfântul Andrei 2020. Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase și originale urări de la mulți ani | Profimedia

Din totalul româncelor, 286.592 poartă numele de Andreea, 25.397 - Andra, 20.973 - Andrea. De asemenea, 7.084 de femei se numesc Andreia, iar alte 354 – Andruța și Andrușa. Majoritatea bărbaților, respectiv 331.475, poartă numele Andrei. Alți 12.200 se numesc Andras, 3.262 - Endre, iar 4.212 - Andreeas sau Andreas.

Totodată, 681 de bărbați poartă numele de Andreiu, 13 – Andrușa și Andruța, iar alti 23 se numesc Andries, potivit datelor statistice.

Numele "Andrei" derivă din grecescul "Andreas", care înseamnă "viteaz", "bărbătesc".

Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. Originari din Betsaida, localitate situată pe malul Lacului Genezaret, ei aveau o casă în Capernaum şi erau pescari.

Articolul continuă după reclamă

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2020

Iată cele mai frumoase și originale mesaje de la mulți ani:

1. "De ziua numelui, îți urez să ai o viată senină că răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat că neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!"

2. "Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!"

3. La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!

4. "La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!"

5. "Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!"

6. ”Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”

7. ”La mulți ani și fie că Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”

8. Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei , pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

9. De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

10. ”Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să va însoțească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

11. ”Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!”

12. ”Un cer albastru fără nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viată numai noroc si bucurie! La Mulți Ani!”

13. ”Andreea/Andrei iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros “La mulți ani!”.

14. ”Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!”

15. ”Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”

Sfântul Andrei 2020. Tradiții și superstiții la ceas de sărbătoare. Ce trebuie să facă românii pe 30 noiembrie... Anunță poliția dacă vezi vreodată o persoană cu punct negru în palmă. Ce înseamnă acest desen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x