Antena Căutare

Mesaje frumoase de trimis persoanelor iubite și la prieteni

Alege unul dintre cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite persoanelor iubite. Surprinde-ti prietenii cu mesaje pentru diverse ocazii speciale din viata lor.

Alege unul dintre cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite persoanelor iubite. Surprinde-ți prietenii cu mesaje pentru diverse ocazii speciale din viața lor.

„Dumnezeu să îți dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvantare la fiecare pas și un răspuns la fiecare întrebare”

„Să poți zâmbi senin în zilele cu furtună

Când soarele se ascunde și norii se adună,

Să poti iubi și atunci când întâlnești doar ura,

Și-n inima și-n suflet descoperi numai zgura,

Zâmbeste și iubește căci viața e un dar

Iar clipa nu așteaptă și nu se-ntoarce iar.”

„Întotdeauna prietenia adevarata e durabila chiar dacă viața împreună ne face să nu mai avem timp de vise, simt că te am lângă mine și că dacă am nevoie TU mă ajuți să mă ridic. Ești cel care îmi dă echilibrul necesar parcurgerii cât mai drept a vieții.Te iubesc de la pământ la cer, de la cer la pamânt și încă o data pe atât!”

„Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăța la școală. Dar dacă nu ai învățat ce înseamnă prietenia înseamnă că nu ai învățat nimic.”

„Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăța la școală. Dar dacă nu ai învățat ce înseamnă prietenia înseamnă că nu ai învățat nimic.”

„Când mă uit la tine, tot ceea ce văd prin ochii tăi este puritatea și dragostea. Și, fără îndoială, te face cel mai adevărat prieten pe care-l cunosc.”

„Vă mulțumesc pentru că mi-ați atins viața în moduri pe care niciodată nu le știți. Bogățiile mele nu se află în bogăția materială, ci în a avea prieteni ca voi – un dar prețios de la Dumnezeu!”

„Dumnezeu este atât de înțelept încât nu a creat prieteni cu etichete de preț. Pentru că dacă ar fi făcut-o, nu mi-aș fi putut permite un prieten atât de prețios ca tine!”

„Dacă ai crezut vreodată că aș putea să planific un viitor fără tine, nu. Pentru că fără tine, nu văd un viitor pozitiv, văd doar incertitudinea.”

Surse: felicit.net, 1cartepesaptamana.ro, mesajefrumoase.ro

Sursă foto: ro.pinterest.com

Circulaţia este OPRITĂ pe DN1! 3 autoturisme s-au CIOCNIT după o depăşire neregulamentară. Echipajele de urgenţă sunt în... An școlar 2018-2019. Școala începe devreme! Câte zile de vacanță mai sunt, începând de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x