Antena Căutare

Un tată din Focșani, care a ajuns cu copilul la spital, își strigă disperarea: „Eu îmi fac treaba la serviciu. Ei de ce nu?! Unde să mă duc, la un vraci?”

Adrian Gavrilă este tată, locuiește în Focșani și a ajuns la spital cu fiul său de trei ani, după ce micuțul s-a simțit foarte rău. Avea o infecție și necesita o branulă, însă părinții au fost refuzați de asistentă. "Să mă duc la vraci?", a întrebat omul disperat tot personalul medical. Adrian spune că i-a vorbit frumos asistentei. "Vreau să cred că am nimerit prost în seara asta. Am dat de o incompetentă. Sau de o femeie comodă. Eu îmi fac treaba la serviciu. Ei de ce nu?". Mesajul lui Adrian a devenit viral.

Adrian Gavrilă este tată, locuiește în Focșani și a ajuns la spital cu fiul său de trei ani, după ce micuțul s-a simțit foarte rău. Avea o infecție și necesita o branulă, însă părinții au fost refuzați de asistentă. "Să mă duc la vraci?", a întrebat omul disperat tot personalul medical. Adrian spune că i-a vorbit frumos asistentei. "Vreau să cred că am nimerit prost în seara asta. Am dat de o incompetentă. Sau de o femeie comodă. Eu îmi fac treaba la serviciu. Ei de ce nu?". Mesajul lui Adrian a devenit viral.

Redăm, mai jos, mesajul integral al tatălui din Focșani, publicat de Ziarul de Vrancea:

"Bună seara!

Mi-ar plăcea să mă pot face auzit prin dvs. Este vorba despre copilul meu... 3 ani infecție la o ureche. Tratament dat de un specialist. Și Hop! La Spitalul Județean Focșani, secția pediatrie UPU, nu au vrut să-i pună o branulă! Pe motiv că nu au voie! Să mă duc la un vraci? Sau la Bacău... Buzău... Ajutați-mă să-i facem cunoscuți.

În seara asta s-a întâmplat (n.red. joi, 26 septembrie 2019). Gavrilă Adrian mă numesc. Am domiciliul în Focșani, muncesc legal în Focșani și plătesc taxe și impozite, ca și dumneavoastră de altfel. Și sunt extrem de revoltat. În secolul ăsta să nu poți pune o branulă unui copil?

Egiptenii care au trăit acum 6000 de ani, oare ar râde dacă ar vedea așa ceva? Că sunt părinții medicinei.

Vreau să cred că am nimerit prost în seara asta. Am dat de o incompetentă. Sau de o femeie comodă... Menționez că i-am vorbit foarte frumos. Asta mulțumită prezenței sotiei mele și a copilului nostru...

Acum mă uitam pe pagina de facebook a spitalului.... Sunt mulți care se plâng de atitudinea personalului....Personal care e plătit din banii mei și ai dumneavoastră... Eu îmi fac treaba la serviciu. Dumneavoastră la fel. Ei de ce NU?

Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat!"

Alba: Incendiu la Biserica Unitariană din localitatea Sânmiclăuş; turla s-a prăbuşit... A murit cântărețul Karel Gott, omul pe care l-a iubit Corina Chiriac! Mesajul transmis de artistă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x