Antena Căutare

Meteorologii nu exclud un COD ROȘU de ninsori și ger! România urmează să treacă prin cel mai greu episod de iarnă!

Iarna refuză să părăsească România! Meteorologii au anunţat că - de mâine - intră în vigoare un nou cod, de această dată portocaliu. Trebuie să ne pregătim pentru ninsori abundente şi vânt puternic.

Iarna refuză să părăsească România! Meteorologii au anunţat că - de mâine - intră în vigoare un nou cod, de această dată portocaliu. Trebuie să ne pregătim pentru ninsori abundente şi vânt puternic.

Rafalele vor face ca temperatura resimţită să fie chiar şi de minus 20 de grade Celsius, iar vizibilitatea va fi foarte redusă. Mai mult, în Bucureşti şi alte patru judeţe din sudul ţării, vineri, şcolile vor fi închise.

Ultimul asalt al iernii va fi şi cel mai dur. Se anunţă furtună de zăpadă, va fi vânt în rafele de 70 de kilometri pe oră. Iar temperaturile resimţite vor ajunge la minus 20 de grade celsius. Meteorologii anunţă că vizibilitatea va fi extrem de scăzută.

În Ialomiţa, Ilfov, Călăraşi şi Olt, şcolile se închid vineri. La fel şi în Bucureşti, unde 500 de pompieri au fost mobilizaţi să intervină în caz de urgenţă.

Temperaturile resimţite vor fi chiar şi cu 10 grade mai scăzute decât cele ce urmează a se înregistra la staţiile meteorologice.

Specialiştii vorbesc despre o primăvară istorică.

În ultimul secol, au fost doar cinci ani în care iarna s-a prelungit atât de mult. De aceea, sunt considerate fenomene extreme pentru această perioadă.

Prognoza arată încă o anomalie. De săptămâna viitoare, vremea se schimbă radical. Temperaturile vor urca brusc la 20 de grade.

Măsuri extreme după ultimul anunț al meteorologilor. După Capitală și Ilfov, alte județe din țară ÎNCHID ȘCOLILE... TRADIȚII inedite de Paște| Obiceiuri pe regiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x