Antena Căutare

Metrorex si RATB, alaturi de suporterii care merg la partida Steaua - Twente

RATB va infiinta linii speciale cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Twente Enschede, care se va desfasura pe Stadionul National Arena, in ziua de 16.02.2012, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va monitoriza functionarea mijloacelor de transport din zona, informeaza Mediafax. Si Metrorex a anuntat, pe site-ul oficial, ca a extins programul de lucru pentru ziua de joi.

Vor fi infiintate linii speciale de autobuze si tramvaie care vor asigura transportul spectatorilor spre Piata Unirii, de unde se pot accesa relatii de transport spre principalele cartiere bucurestene.


"Cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucureşti si Twente Enschede, care se va desfasura pe Stadionul Naţional Arena, in ziua de 16.02.2012, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va monitoriza functionarea mijloacelor de transport din zona, respectiv liniile de autobuze 102, 335, 104, 330, 101, 311, liniile de troleibuze 86 si 90, liniile de tramvaie 1, 40 si 56, precum si liniile de noapte.

Pentru defluirea celor prezenti pe stadion, RATB va infiinta linii speciale de autobuze si tramvaie care vor asigura transportul spectatorilor spre Piata Unirii, de unde se pot accesa relaţii de transport spre principalele cartiere bucureştene, prin intermediul celor 23 linii de noapte. Autobuzele vor avea plecari spre Piata Unirii din zona intersectiei Str. Maior Coravu/Sos. Mihai Bravu si din zona intersectiei Str. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasa.

Tramvaiele vor putea fi accesate din statia Stadionul National de pe Bd. Basarabia si din statia Vatra Luminoasa de pe Bd. Mihai Bravu.

Pretul unei calatorii este 1,3 lei, iar accesul calatorilor pe liniile speciale cat si pe liniile de noapte se va realiza pe baza cardului de transport", informeaza Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa.


Si Metrorex a anuntat, pe site-ul oficial, ca a extins programul de lucru pentru ziua de joi, trenurile urmand sa circule pana la ora 1:00. Masura a fost luata in sprijinul publicului participant la partida dintre Steaua si Twente ("16-imi" Europa League, "Arena Nationala", ora 22:05)

Atentie, la turturi! Topirea zapezii reprezinta un nou pericol pentru trecatori... Peste 850 de scoli raman inchise in tara din cauza ninsorilor si viscolului...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x