Antena Căutare

Metroul din Tokyo oferă calitate superioară călătorilor! Oamenii vor circula cu metroul pe muzica lui Frederic Chopin. În vagoane se va auzi celebra piesă Nocturne, dar și alte cântece

Se știe că sistemuș japonez este cunoscut în întreaga lume pentru punctualitatea li şi superioritatea serviciilor pe care le oferă. În capitala Tokyo, aproape 40 de milioane de pasageri utilizează transportul pe căi ferate, zilnic fiind mult mai aglomerate decât alte mijloace de transport, precum autobuzul sau maşinile private. Dintre aceştia 22%, adică 8,7 milioane de persoane, utilizează metroul.

Se știe că sistemuș japonez este cunoscut în întreaga lume pentru punctualitatea li şi superioritatea serviciilor pe care le oferă. În capitala Tokyo, aproape 40 de milioane de pasageri utilizează transportul pe căi ferate, zilnic fiind mult mai aglomerate decât alte mijloace de transport, precum autobuzul sau maşinile private. Dintre aceştia 22%, adică 8,7 milioane de persoane, utilizează metroul.

Compania Tokyo Metro a decis să ofere călătorilor o calitate și mai mare. În metrou se va auzi muzica celebrului artist, Frederic Chopin. Nivelul volumului va fi mai mic decât cel al anunțurilor trenurilor, deci nu va deloc deranjant. Ba dimpotrivă, călătorii au primit surpriza companiei Tokyo Metro cu foarte mare plăcere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am dori să oferim un mediu confortabil în trenuri", a declarat un oficial al companiei Tokyo Metro. în timp ce o femeie, în vârstă de 37 de ani, a spus:

"Nu mă deranjează această iniţiativă şi nici voliumul muzicii. Aici, în subteran, nu avem niciun peisaj, așa că noi, călătorii, ne putem bucura de acest fundal muzical liniștitor.”

Sursa, TheJakartaPost

Pe urmele lui Samoilă Mârza, fotograful care ne-a oferit singurele poze de la Marea Unire! Și-a vândut fotografiile, ist... Bombă în învățământul primar. Anunțul făcut în prima zi de vacanță!! Ce se poate întâmpla în viitorul apropiat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x