Antena Căutare

Mieii de Paște se vând pe internet! La ce prețuri pot fi cumpărați – VIDEO

Mieii de Paște se vând și pe internet în acest an, în contextul pandemiei de coronavirus. Prețurile au scăzut față de cele din anul precedent.

Cum târgurile de sacrificare a animalelor au fost închise, ciobanii au umplut internetul de anunţuri cu miei de vânzare.

Se pare că mieii de Paște vor fi mai ieftini în acest an, aceștia fiind mai mari decât anul trecut. Prețurile se situează între 15 și 25 de lei kilogramul, potrivit unei analize făcute de un reporter de la „Observator”.

În Tismana, județul Gorj, ciobanii pregătiseră câteva sute de miei pentru export, dar totul a fost blocat din cauza pandemiei de coronavirus.

Românii pot cumpăra miei și direct de la abator. Ciobanii au și varianta de a sacrifica mieii în propria fermă, dar pentru asta au nevoie de mai multe avize de la Direcția Sanitară Veterinară.

Anul trecut, numai în Gorj, s-au sacrificat peste 5.000 de miei.

Pandemia de coronavirus n-a început în China?! Profesor din Italia, scenariu sumbru: ”În noiembrie au fost descoperite c... VIDEO. Cum sunt dezinfectate orașele de autorități, în lupta cu COVID-19! „Toate eforturile sunt în zadar, dacă oamenii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x