Antena Căutare

Mihai Neșu a reușit după trei ani de muncă! Și-a îndeplinit primul vis de când a rămas paralizat

Suferinţa nu este ceva rău, ci este o experienţă care ne ajută să devenim persoane mai bune. Sunt cuvintele ca o lecţie de viaţă ale fostului fotbalist Mihai Neşu, la opt ani după accidentarea care l-a lăsat paralizat. Mihăiţă, cum îi spun apropiaţii, a depăşit trauma şi face acum eforturi mari pentru a-i ajuta pe alţii aflaţi în situaţia lui

Suferinţa nu este ceva rău, ci este o experienţă care ne ajută să devenim persoane mai bune. Sunt cuvintele ca o lecţie de viaţă ale fostului fotbalist Mihai Neşu, la opt ani după accidentarea care l-a lăsat paralizat. Mihăiţă, cum îi spun apropiaţii, a depăşit trauma şi face acum eforturi mari pentru a-i ajuta pe alţii aflaţi în situaţia lui.

Şi ca să le transmită altora impulsul care l-a motivat pe el a lansat ieri, la Oradea, prima sa carte. O colecţie de gânduri, pilde şi chiar învăţături religioase care l-au motivat pe Mihai Neşu în provocarea grea prin care a trecut.

Zâmbitor şi de un optimism molipsitor, Mihai Neşu şi-a primit oaspeţii în sediul Bibliotecii Judeţene din Oradea. Sala s-a umplut repede de cei dornici să răsfoiască lucrarea scrisă de fostul fotbalist.

Cartea "Complex natural pentru detoxifierea sufletului" este rodul a trei ani de muncă, în care Mihai Neşu a notat fiecare citat care pe el l-a ajutat să depăşească suferinţa. Au răspuns invitaţiei la eveniment feţe bisericeşti în frunte cu episcopul Oradei, dar şi apropiaţii lui Mihai.

În 2011, Mihai Neșu a rămas paralizat în urma unei accidentări

Banii strânşi din vânzarea cărţii vor fi donaţi Fundaţiei Mihai Neşu care în anul 2015 a înființat în Oradea Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii. Mihai Neşu a câştigat trei titluri de campion cu Steaua Bucureşti, iar apoi s-a transferat la FC Utrecht. În anul 2011 s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, incident în urma căruia a rămas paralizat. În ultimii ani, însă, a făcut progrese în recuperare.

Problemele de la metrou, cauzate intenționat?! Ministrul Transporturilor, ferm: ”Nu aș vrea să cred că apar din cauza un... Surori lovite pe trotuar de o mașină scăpată de sub control, în Teleorman! O fetiță de doi ani a murit pe loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x