Antena Căutare

Mii de tone de deseuri toxice au otravit aerul si panza freatica in jurul Capitalei

Zeci de kilograme de mercur si peste 2.000 de tone de deseuri periculoase au otravit aerul si panza freatica in jurul Capitalei. Erau pur si simplu aruncate pe camp sau pe strada, in zone locuite. Sefii firmei care primeau bani ca sa neutralizeze deseurile, au fost arestati.


E vorba de patronii unei firme care castigau bani grei din neutralizarea substantelor periculoase. Incasau banii, ridicau deseurile dupa care le abandonau. Pentru ei, profitul era maxim. Pentru noi, pericolul, la fel de ridicat.

Comisarii garzii de mediu au descoperit mai multe locatii unde aceste substante erau pur si simplu aruncate la intamplare. Au intrat pe fir si politistii de la Biroul arme, explozibili si substante periculoase care au efectuat perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Galati.



Patronii firmei au primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Sunt acuzati ca au poluat cu buna stiinta si nu au respectat normele privind depozitarea substanselor toxice.

EXCLUSIV! Trafic cu carne stricata sub ochii autoritatilor... Romanii cauta locuri de munca, ANOFM le ofera o campanie de comunicare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x