Antena Căutare

Mii de turisti au luat cu asalt statiunile montane, in acest weekend

Cei care si-au facut planuri sa mearga in acest weekend la munte nu au regretat. Partiile din tara au atras ca un magnet mii de turisti care s-au distrat cum n-au mai facut-o de mult. Au avut parte de concursuri de schiat, de aruncat cu bulgari sau de hochei cu matura, pe zapada.

Statiunea Straja din Valea Jiului a fost neincapatoare pentru miile de turisti dornici de distractie pe partie, iar 300 dintre ei au avut insa curajul sa se inscrie la concursul de schiat.

Anul acesta copiii au fost cei care s-au inghesuit cel mai mult sa arate ce stiu pe partie. Printre ei si Sandra, care are numai trei ani. Tatal ei i-a pus schiurile in picioare la un an si sase luni si de atunci tot vine pe partie.

In Arieseni, turistii s-au ingramadit la Serbarile Zapezii. Organizatorii au pregatit tot felul de surprize, printre care si o bataie cu bulgari. De departe insa cea mai inedita competitie a fost cea de hochei cu matura, pe partie.

Dupa ce s-a lasat intunericul, la Paltinis turistii s-au costumat si au iesit pe partie. Resposabili cu buna dispozitie au fost baietii de la Suie Paparude.

UPDATE Neamt: Doi barbati au murit si un altul e in coma, dupa ce soferul a pierdut controlul masinii... Dambovita: O cearta intr-un bar s-a terminat cu o adevarata tragedie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x