Antena Căutare

Miliardarul Dinu Patriciu risca sa fie executat silit

Miliardarul Dinu Patriciu risca sa fie executat silit pentru mai multe datorii neachitate la timp. Pe rolul mai multor judecatorii sunt inregistrate numai in 2013 peste 10 astfel de cereri. Printre cei care ii cer banii lui Patriciu se numara si un fost colaborator apropiat.

Datoriile cumulate sunt estimate la 100 de milioane de euro. Este vorba despre credite neachitate si datorii catre furnizori sau parteneri de afaceri. Cu totii au depus la instantele din Bucuresti si din Buftea zeci de cereri de executare silita.

Dinu Patriciu si Peter Imre au fost parteneri in cadru unui holding media. Acum, Imre a cerut si el executarea silita a omului de afaceri.

Dupa ce instanta isi va spune cuvantul, executorul judecatoresc va spune ce parte din averea lui Dinu Patriciu va fi executata silit. Poate fi vorba de un cont bancar sau de o proprietate.

Numai una dintre proprietatile afaceristului, aflata in Snagov, este ealuata la 2,5 milioane de euro. Averea lui este estimata la 850 de milioane de euro.

Un profesor din Vrancea, batut in fata elevilor, dupa ce i-a lovit pe doi dintre ei... ROANTANAMO: Zborurile CIA din Romania, o afacere de zeci de milioane de dolari, cu ramificatii adanci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x