Antena Căutare

Ministrul Vreme "recruteaza" programatori pentru emigrare

Prezent la deschiderea anului scolar la un liceu din Capitala, noul ministru al Comunicatiilor, Valerian Vreme, a declarat ca una dintre prioritatile sale este cresterea rolului programatorilor in dezvoltarea societatii informationale din Romania: "Avem de informatizat administratia publica si, in acest context, programatorii trebuie sa-si spuna cuvantul, trebuie sa se implice mai mult in acest proces", a spus Vreme in fata profesorilor si elevilor de la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu".

Un indemn heirupist, pe fondul dublului limbaj al Guvernului care l-a numit in fruntea ministerului pastorit pana de curand de Gabriel Sandu.

De altfel, ministrul Vreme s-a folosit de acest moment si pentru a face reclama faraonicului proiect online e-Romania, ale carui costuri se ridica, pana in 2013, la 500 milioane de euro, dar in continuare nefunctional. "Va provoc si va cer sa deveniti parte a proiectului e-Romania. Prin informatizarea administratiei publice, vreau ca Romania sa se regaseasca in spatiul virtual."

Tot articolul, in Jurnalul National

Foto: Intactimages

Sechestru pe Arhiepiscopia Tomisului... Miting cu 20.000 de sindicalisti, pe 22 septembrie in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x