Antena Căutare

Mister in jurul mortii solistei Marilena Dobre

E mister in jurul mortii unei cantarete de muzica usoara. Solista Marilena Dobre s-a stins la un spital din New York. S-a dus acolo pentru analize, iar dupa o luna, a murit. Fara ca medicii sa poata pune vreun diagnostic. O boala i-a macinat ficatul fulgerator. Iar apropiatii dau vina pe niste pastile comandate pe internet

Chiar daca locuia departe, Marilena Dobre avea o multime de prieteni. Iar vestea ca s-a stins, la 43 de ani, i-a socat pe toti. Nimeni nu stia sa fi suferit de vreo boala. Nici chiar medicii. Moartea ei este invaluita in mister.

A ajuns la spital dupa saptamani in care s-a plans ca se simte rau. Atat de rau, incat nici din pat nu putea sa se ridice. Medicii americani i-au facut toate analizele, dar nu au putut spune decat ca nu avea cancer si nici vreun virus hepatic cunoscut. Iar starea ei s-a agravat mult prea repede. Apropiatii Marilenei, cei care i-au fost alaturi in ultimele clipe, se gandesc insa ca artista ar fi putut fi salvata.

Misterul mortii Marilenei ar trebui sa-si gaseasca insa un raspuns cat de curand.

Marilena Dobre a debutat la Festivalul de la Mamaia 1997, pe cand avea 18 ani si a fost solista mai multi ani la Teatrul de Revista "Toma Caragiu" din Ploiesti. E plecata in Statele Unite de cativa ani. Artista va fi inmormantata, cel mai probabil, peste Ocean.

Campanie Observator: Negocierile pentru bebelusi nenascuti se fac chiar pe patul de spital... Nevoiasii vand ca la piata ajutoarele de la Uniunea Europeana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x