Antena Căutare

Miting de amploare pe 27 Oct. Vezi restrictiile de trafic!

Mitingul si marsul sindicatelor de saptamana viitoare va restrictiona traficul in centrul Capitalei. Incepand de marti seara si pana miercuri la ora 23.00, pe artere importante din Bucuresti, nu va circula nici o masina. 80.000 de oameni sunt asteptati sa marsaluiasca in Capitala.

Restrictiile incep inca de marti seara. Incepand cu ora 20.00 nu va mai fi permisa parcarea masinilor in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, Sos. Kiseleff, Bd. Unirii si Bd. Libertatii.

De la miezul noptii, se va restrictiona traficul rutier in Piata Victoriei, pe doua benzi de circulatie precum si in Piata Constitutiei, tot pe doua benzi.

Miercuri, incepand cu ora 07.00, masinile nu vor circula pana la ora 14.00, pe Bd. Kiseleff, pe Bd. Aviatorilor.

Pe timpul desfasurarii marsului, incepand cu ora 10.30, pana in jurul orei 14.00, traficul rutier va fi restrictionat in totalitate intre Bd. Lascar Catargiu si Bd. Unirii cat si pe toate arterele de circulatie care acced catre aceste bulevarde.

De la ora 12.00, se va restrictiona in totalitate traficul rutier, pana in jurul orei 23.00 pe Calea 13 Septembrie, pe Bd. Unirii, pe Bd. Natiunile Unite, pe Str. Izvor si pe Str. B.P. Hasdeu. Accesul riveranilor va fi permis pe Str. Uranus si pe Calea 13 Septembrie.

Intre orele 22.00 - 23.00 se va restrictiona in totalitate traficul rutier pe Splaiul Independentei, intre Piata Unirii si Pod Opera.

Doi copii, loviti de autobuz in Ferentari. Soferul a incercat sa fuga... SPECIAL: Casele de vis ale Reginei Maria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x