Antena Căutare

Moarte suspecta la Braila: Un adolescent s-a aruncat de la etajul 6

Un baiat de 16 ani, cunoscut cu probleme psihice, a murit dupa ce a cazut de la balconul apartamentului parintilor, situat la etajul al saselea. Totul s-a intamplat intr-un moment de neatentie al adultilor. Anchetatorii iau in calcul atat varianta unei sinucideri, cat si ca baiatul sa se fi dezechilibrat si sa fi cazut din greseala.

Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Braila a fost solicitat ieri sa intervina in cazul unui copil, in varsta de 16 ani, care s-a aruncat de la etajul 6, din locuinta parintilor sai.

Martorii incidentului sustin ca tanarul a recurs la aceasta metoda drastica de a-si pune capat zilelor, din cauza unei discutii aprinse pe care a avut-o cu mama sa. Tot martorii spun ca in momentul in care femeia se intorcea acasa de la piata, copilul s-a aruncat de la etaj sub privirile inspaimantate ale femeii, acesteia facandu-i-se rau.

Medicii de la SAJ Braila, ajunsi la fata locului, au incercat timp de mai bine de 30 de minute sa-l resusciteze pe baiat, dar fara succes. Corpul neinsufletit al tanarului de 16 ani a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru a se continua cercetarile cu privire la cauza decesului.

Cazul "pompita": Conducerea liceului Emil Racovita a fost demisa... Cea mai frumoasa poveste despre o MAMA: a murit pentru a da viata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x