Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Moartea lui Emi Pian, parte dintr-un plan secret! Adevăratul criminal e în libertate! Fiul interlopului a dezvăluit adevărul: „Ca să crească ei”

Adevăratul ucigaș al lui Emi Pian s-ar afla în libertate, de fapt! Fiul și fratele

Cine l-a omorât pe Emi Pian, de fapt

Epopeea morţi liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, este departe de a se fi încheiat. La o săptămână de la omor, poliţiştii au făcut o singură arestare: nepotul lui Napi Rinu, şeful clanului rival. După ce şi-au îngropat liderul, Duduienii dezgroapă securea războiului. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Observator, fiul şi fratele lui Emi Pian dezvăluie că adevăratul criminal e liber şi cer poliţiei să le facă dreptate!

Cine l-a ucis pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu

În faţa unui tablou uriaş cu Emi Pian, în ziua în care liderul Duduienilor a fost condus pe ultimul drum, fiul şi fratele său au povestit, în exlusivitate pentru Observator, propria versiune asupra evenimentelor.

citește și: Fiul lui Emi Pian, îngenuncheat de durere! Cum și-a luat adio de la tatăl lui! A emoționat mii de oameni! „Nu pot să cred nici acum!”

Ei susţin că erau într-un conflict mocnit de mai mulţi ani cu clanul condus de Napi Rinu, iar uciderea lui Florin Mototolea ar fi fost premeditată.

„Totul a început acum trei-patru luni de zile, de când se juca barbut la Napi acasă, în Colentina. Am auzit foarte multe vorbe unde ar fi zis Napi că trebuie să mănânce bătaie tata, că tata trebuie să fie bătut”, a dezvăluit Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian.

Lupta s-a dat pe banii, spun ei. Mai exact, afacerile şi zonele de influenţă ale celor două clanuri s-ar fi suprapus.

„Și-au spus aşa: cum scăpăm de Emi să facem bani? Se făceau șapte-opt mii de euro pe zi, între șapte şi douăsprezece mii pe zi. Nu au ştiut cum să scape de Emi ca să evolueze ei”, a mărturisit Nicolae Bratu, fratele lui Emi Pian.

citește și: Ce sumă fabuloasă făcea Emi Pian într-o singură zi? Alții nu câștigă atât în ani de zile

Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, cunoscut drept "Richard", este principalul suspect din ancheta Poliţiei şi singurul arestat. Duduienii spun că tânărul de 26 de ani era pus pe scandal înainte să înceapă partida de barbut din Giuleşti, care i-a fost fatală lui Emi Pian.

Fiul lui Emi Pian a dezvăluit pentru cei de la Observator un detaliu și mai șocant: „S-a ridicat copilul ăsta şi a spus că de faţă cu el nu are cum să vorbească absolut nimeni, că el nu lasă capul jos în faţa la nimeni, că el e şmecher. Noi am plecat de acolo, am ajuns în Giuleşti, unde ne-am întâlnit cu ai noştri, cu familia noastră. Ne-am întors înapoi, acolo băiatul ăsta ne aştepta cu briceagul, ne aşteptau toţi afară, şi lui tata i-a spus: îţi iau viaţa, vă omor, vă omor.

citește și: Legătura terifiantă dintre moartea lui Emi Pian și fiica sa! Ce planuise clanul Duduianu pentru ziua cu înmormântarea

Nu a mai durat mult până ce tânărul l-a atacat pe Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, zis și Emi Pian. Acesta a murit la o oră după ce a ajuns în spital. O lovitură în zona femurului i-ar fi fost fatală. Clanul Duduianu spune că nu se va răzbuna, cuu o condiţie: poliţia să le facă dreptate.

Moartea lui Emi Pian, parte dintr-un plan secret! Adevăratul criminal e în libertate! Fiul interlopului a dezvăluit adevărul: „Ca să crească ei”

Cine l-a omorât pe Emi Pian, de fapt

Mai mult decât atât, cei din clanul Duduianu nu cred că tânărul Richard l-a ucis pe Emi Pian. Aceștia susţin că a fost scos la înaintare pentru că are probleme medicale şi nu va putea fi tras la răspundere. Mai mult, pariază pe faptul că adevăratul criminal e liber.

citește și: „A pornit de la o glumă”. Vărul lui Emi Pian a mărturisit de ce a fost interlopul omorât, de fapt: „Poliția Română e șmecheră”

Ancheta Poliţiei încă nu s-a încheiat, ci abia ia avânt. De la prima oră a dimineţii, membrii clanului Rinu s-au încolonat la audieri la Serviciul Omoruri din Capitală. Poliţiştii vor să stabilească firul evenimentelor care au culminat cu înjunghierea mortală a liderului Duduienilor.

Despre temutul clan Duduianu și liderul său, Emi Pian

Clanul Duduianu face legea în Sectorul 2 al Capitalei, în cartiere precum Fundeni şi Pantelimon. A revenit în atenţia publică luna trecută, după ce mai mulţi manelişti, printre care Florin Salam şi Nicolae Guţă, ar fi reclamat faptul că au fost şantajaţi să le cânte gratis la petreceri. Emi Pian a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare pentru şantaj şi cămătărie în 2017. Anul trecut, imediat după ce a ieşit din penitenciar, a dat o petrecere cu sute de invitaţi.

Moartea lui Emi Pian, parte dintr-un plan secret! Adevăratul criminal e în libertate! Fiul interlopului a dezvăluit adevărul: „Ca să crească ei”

Emi Pian (Florin Mototolea), fostul lider al clanului Duduianu

Clanul Duduianu este unul temut de către cei care au de-a face cu ei în București, în condițiile în care membrii săi au fost implicați în mai multe acțiuni penale de-a lungul timpului: tâlhării, șantaj sau chiar bătăi în plină stradă.

Moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea), liderul clanului Duduianu

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în timpul unei partide de barbut.

citește și: Fiul lui Emi Pian i-a dat de gol! Uciderea interlopului, plănuită în detaliu: „Așa se vine la un joc de barbut?!” Jurământul făcut de clanul Duduianu!

Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu, a fost vineri arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărul a fost şi el rănit în altercaţie, fiind internat pentru câteva zile în spital sub paza poliţiştilor.

Suspectul a participat, marţi noaptea, la o partidă de barbut alături de "Emi Pian" şi alte câteva zeci de persoane într-o casă din Giuleşti. Cearta a pornit de la ordinea în ierarhie, spun surse din anchetă, din cauză că unii tineri nu i-ar mai respecta pe cei în vârstă. Conflictul a degenerat după ce s-a aflat că ambele tabere ar fi dat bani cu camăta aceluiaşi jucător de la masă: 300.000 de euro. Scandalul s-a mutat în stradă, iar Emi Pian şi-ar fi chemat în ajutor şi fraţii.

Concluziile preliminare ale autopsiei arată că o lovitură în zona femurului i-a fost fatală lui Emi Pian.

Recomandari