Căutare Live

Moartea lui Tavy Puștiu a ajuns în presa străină! Ce scriu tabloidele despre „starul în devenire” din România: „Trenul greșit te duce unde trebuie”

Moartea șocantă a manelistului Tavy Puștiu a ajuns pe primele pagini ale publicațiilor din străinătate.

Moartea lui Tavy Puștiu a ajuns în presa străină! Ce scriu tabloidele despre „starul în devenire” din România: „Trenul greșit te duce unde trebuie”

Presa străină a scris despre moartea șocantă a manelistului Tavy Puștiu. Potrivit Daily Star, Puștiu era „un star în devenire în România”, înainte de a-și pierde viața într-un accident de tren.

Tavy Puștiu a murit, după ce mașina în care se afla, alături de soția lui, a fost lovită de un tren, în județul Prahova. Soția lui a fost dusă în tare gravă la spital.

În momentul impactului, manelistul era live pe Facebook, cântând și ascultând muzică. Ultimele secunde ale înregistrării video sunt dramatice. În clipa în care vede trenul îndreptându-se spre mașina lor, manelistul țipă, îngrozit.

Din filmarea apărută pe internet se poate vedea că tragedia s-a produs din cauza femeii, care nu s-a asigurat corespunzător, dar și din pricina muzicii ce era la volum mult prea mare pentru ca trenul să fie auzit la timp.

Tavy Puștiu avea 29 de ani și era un cunoscut artist de muzică de petrecere în Ploiești. Soția sa va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

Ce a scris Tavy Puștiu cu doar o lună înainte de tragedie

Înfiorător este faptul că pe data de zece iulie, cântărețul de manele Tavy Puștiu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care acesta parcă și-a prevestit moartea: „Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, a scris acesta.

Cuvintele sale i-au uluit pe cei apropiați și mulți consideră că nu a fost totul doar o simplă coincidență.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Care sunt criteriile pentru ca un elev să primească unul dintre cele 250.000 de dispozitive cu internet. Ce trebuie să f...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri