Antena Căutare

Mobilizare impresionantă în Dâmbovița după o alertă de răpire! Suspecți au fost prinși în 20 de minute

O alertă de răpire în Dâmbovița a mobilizat poliția în timp record. În numai 20 de minute cei doi suspecți au fost prinși. Totul a pornit după ce tatăl unei fete de 14 ani a dat alarma, informat de o rudă că minora a fost luată de o mașină. 

O alertă de răpire în Dâmbovița a mobilizat poliția în timp record. În numai 20 de minute cei doi suspecți au fost prinși. Totul a pornit după ce tatăl unei fete de 14 ani a dat alarma, informat de o rudă că minora a fost luată de o mașină.

Povestea, însă, ar fi alta. Chiar adolescenta a spus polițiștlor că a plecat de bună voi cu cei doi indivizi, un minor de 17 ani și un bărbat de 37 de ani.

Aceasta intenționa să meargă la petrecerea de aniversare fară să își anunțe părinții de escapadă. Mai mult de atât, cei doi nu se cunoșteau și vorbeau de câteva luni pe Facebook.

După audieri, presupușii răpitori au plecat acasă, sunt cercetați în libertatea, iar ancheta continua în acest caz!

Interpreta de muzică populară Monica Pîrvulescu a suferit un accident! Aceasta se afla în stare gravă la spital... Mama Luizei Melencu a fost externată, bunicul rămâne internat. Amândoi au fost sfătuiţi să meargă la psiholog. Medic: „a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x