Căutare Live

Momente de panică în Poiana Brașov. Bancomat aruncat în aer, zeci de turiști speriați. Câți bani au reușit să fure hoții?

Reprezentanţii Poliţiei Braşov au declarat că un bancomat din Poiana Braşov a fost distrus în noaptea de sâmbătă spre duminică

Surse locale spun că bancomatul a fost aruncat în aer.

Zeci de turiști au treziți din somn de zgomotul puternic al unei b. Din primele informații, ar fi vorba despre un bancomat amplasat la intrarea unui restaurant. Niște hoți au vrut să fure banii din interiorul aparatului.

Restaurantul aparține unui complex turistic foarte cunoscut în Poiana Brașov.

Surse din anchetă au dezvăluit că explozia ar fi avut loc la ora 06:53 dimineața. Din bancomat, a fost furată suma de 100.000 de lei și 1.000 de euro. Explozia a fost provocată cu gaz metan.

Criminaliștii încearcă să strângă probe pentru a-i găsi pe autorii jafului.

În urmă cu exact un an, o explozie s-a produs la sucursala unei bănci din oraşul Braşov, iar potrivit informaţiilor de atunci, hoţii au aruncat în aer bancomatul. Din bancomatul detonat lipseau la momentul respectiv 160.000 de lei.

Sursa: Antena 3

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Răsturnare de situație în cazul accidentului ce ar fi fost provocat de Daniel Chițoiu. Fostul ministru va fi audiat de p...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri