Căutare Live

Răsturnare de situație în cazul accidentului ce ar fi fost provocat de Daniel Chițoiu. Fostul ministru va fi audiat de polițiști 

Daniel Chițoiu, fostul ministru implicat într-un accident în urma căruia au murit două persoane, va fi audiat de polițiști. 

Conform Antena 3, fostul ministru are traumatism toracic complex care necesită supraveghere. Medicii nu se pot opune, însă, audierii, în cazul în care cineva solicită acest lucru.

Răsturnare de situație în accidentul lui Daniel Chițoiu. Politicianul ar fi fost vinovat de tragedie

Prima ipoteză în cazul accidentului în urma căruia au murit două persoane arată că fostul ministru al Economiei, Daniel Chițoiu ar fi intrat pe contrasens şi a provocat accidentul în urma căruia au murit doi oameni din cealaltă maşină.

Soții decedați în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu au fost înmormântați. Singura dorință a familiei: ”Să se facă dreptate!”

Momente de panică în Poiana Brașov. Bancomat aruncat în aer, zeci de turiști speriați. Câți bani au reușit să fure hoții... Un paznic a fost înjunghiat într-un club de un tânăr care ar fi agresat o chelneriță. Bărbatul era beat criță ...
Ultimele știri