Antena Căutare

Momentul dulce în care un băiețel pierdut în pădure e găsit. Primele cuvinte ale micuțului de 4 ani i-a emoționat pe salvatori

Un băiețel în vârstă de 4 ani s-a pierdut prin pădure. A fost găsit chiar în ziua în care a fost dat dispărut, alături de câinele familiei, care nu l-a lăsat o secundă singur de când s-a îndepărtat de părinți.

colaj de imagini cu o politista si un baietel pierdut in padure Galerie
Un băiețel în vârstă de 4 ani s-a pierdut prin pădure. A fost găsit la câteva ore de la dispariție, alături de câinele familiei, care nu l-a lăsat o secundă singur de când s-a îndepărtat de părinți. | Captura Twitter

Un băiețel în vârstă de 4 ani s-a pierdut prin pădure. A fost alături de câinele familiei, care nu l-a lăsat o secundă singur de când s-a îndepărtat de părinți.

Citește și: Suma usturătoare pe care autoritățile trebuie să i-o dea unui biciclist care a căzut într-o groapă, pe un drum public din România

Primele cuvinte ale micuțului de 4 ani i-a emoționat pe salvatori

Înregistrarea făcută de polițiști arată momentul în care oamenii legii găsesc micuțul în pădure. Se aude un câine care latră și un polițist fuge spre băiețelul care se observă în depărtare. Un altul strigă: ”Suntem aici, amice! Am înțeles”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Rolul bărbatului și al femeii în familia modernă. Ce spune Urania Cremene despre îndatoririle lor

Băiatul plânge în hohote când polițistul îl ridică. Primele cuvinte pe care copilul le spune sunt: ”Mi-am pierdut pantofii”. Oamenii legii îl asigură atunci că e în siguranță și că îi vor găsi pantofii.

În tot acest timp, câinele băiatului alerga vesel că au fost găsiți și i-a însoțit acasă. Poliția din New Jersey a declarat pe Twitter că băiatul și câinele s-au îndepărtat de casa lor din Buena Vista Township.

Citește și: Când se deschide târgul de Paște din București. Evenimentul are intrare liberă

Poliția a spus că băiatul a fost recuperat în aceeași zi în care a fost dat dispărut de la domiciliul său, dar nu spus cât timp a lipsit copilul de acasă.

Oamenii legii au fost felicitați, iar mulți au apreciat și contribuția câinelui. „Câinele acela a lătrat ca să-i conducă la el”, a scris un internaut pe Facebook. "I-a salvat viața. Pun pariu că nu l-a părăsit nicio secundă.", a mai spus cineva.

Un alt internaut a sugerat ca cineva să-i cumpere băiatului niște pantofi noi „și să-i ia câinelui un os mare”.

Citește și: Cât a plătit un clujean pentru un burger la un restaurant din România. Nu i s-a mai întâmplat de mult timp asta: „Sincer”

Rezultate Loto 2 aprilie 2023. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... (P) În martie, gospodinii și gospodinele și-au arătat dragostea pentru femeile speciale din viața lor, gătind preparate ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x