Antena Căutare

Momentul în care un polițist din Timișoara este agresat de un interlop de față cu colegii săi. Ei privesc neclintiți | VIDEO

Imagini scandaloase au fost surprinse de camerele de supraveghere din parcarea unui mall din Timişoara. Un vestit interlop din oraş l-a lovit pe un poliţist sub privirile tuturor şi l-a pus la pământ, dintr-o singură lovitură.

colaj de fotografii cu politia
Imagini scandaloase au fost surprinse de camerele de supraveghere din parcarea unui mall din Timişoara. | Hepta/Captură Observator

Poliţiştii făceau în mall o verificare de rutină a restaurantelor. Au surprins un scandal între doi indivizi şi au vrut să aplaneze conflictul, numai că unul dintre ei şi-a vărsat nervii pe unul dintre agenţi.

Un polițist din Timișoara este bătut de față cu colegii de un interlop. VIDEO

Bărbatul care l-a agresat pe poliţist a sfârşit totuşi după gratii. El este cercetat într-un dosar deschis pentru loviri şi alte violenţe, ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Cel care l-a lovit pe poliţist este un cunoscut interlop din oraş, care a mai avut probleme în trecut cu legea - a fost cercetat de DIICOT pentru consum de droguri.

Vezi pe Observatornews.ro videoclipul în care se vede cum interlopul îl agresează pe omul legii de față cu colegii de breaslă, care nu schițează niciun gest.

Citește și: Când soțul a auzit ce spune soția în somn, omul a mers la Poliție. Ce faptă de neimaginat a ieșit la iveală

Ministrul Sănătății, optimist în privința pandemiei. Când se așteaptă Alexandru Rafila să revenim la normal... Două supermarketuri din București amendate de ANPC. S-au găsit alimente expirate, gândaci, mizerie și rugină în frigider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x