Antena Căutare

"Ne-a cerut să punem holograme pe fiecare iconiţă". Un maghiar a luat drepturile de proprietate asupra numelui şi imaginii părintelui Arsenie Boca: "Majoritatea produselor provin din China"

Comercianţii de suveniruri şi instituţiile care folosesc „marca Arsenie Boca” vor primi plângeri penale şi vor ajunge în instanţă, după ce maghiarul Andor Şando a luat brandul Arsenie Boca.

Comercianţii de suveniruri şi instituţiile care folosesc „marca Arsenie Boca” vor primi plângeri penale şi vor ajunge în instanţă, după ce maghiarul Andor Şando a luat brandul Arsenie Boca.

Bărbatul, reprezentant al Additional Woldwide Care Service LTD, cu sediul în Marea Britanie, susţine că este deţinătorul legal al drepturilor de proprietate intelectuală asupra „mărcii” Părintele Arsenie Boca, înregistrată la Oficiul European de Proprietate Intelectuală (EUIPO), potrivit adevărul.ro.

Comercianţi de suveniruri din târgul de lângă Mănăstirea Prislop au fost anunţaţi că nu mai au dreptul să vândă produse numele şi imaginea părintelui Arsenie Boca.

Am primit o notificare de la un domn avocat din Oradea, cum că o firmă din Anglia, reprezentată de un maghiar, Andor Şandor, a luat toate drepturile de proprietate intelectuală asupra imaginii şi numelui părintelui Arsenie Boca. Sunt iconiţe plasticate pe care le vindem cu 10 bani sau le dăm gratuit. Noi stăm să punem pe fiecare câte o hologramă? Au mai primit şi alţi comercianţi care vând suveniruri la Mănăstirea Prislop şi, din câte am aflat, vor trimite astfel de notificări şi la episcopii şi la Patriarhie”, a declarat uncomerciant, pentru Adevărul.

Vremea o ia razna în România! După temperaturi de 15 grade, meteorologii au emis alertă de vreme rea: Sunt vizate 12 jud... Tatăl primei victime continuă dezvăluirile: ”M-au trimis la Poliția metroului. A durat două ore până am reuşit să depun ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x