Antena Căutare

UPDATE Neamt: Doi barbati au murit si un altul e in coma, dupa ce soferul a pierdut controlul masinii

La 200 de kilometri pe ora, o masina s-a transformat in cosgiuc pentru un grup de prieteni. Dupa o noapte de petrecere prin cluburi, soferul a pierdut controlul bolidului - a derapat, a intrat intr-un stalp si s-a rostologit de cateva ori. El si un adolescent au murit pe loc. Un alt barbat e in coma, la spital.

UPDATE 19:20 Petreceau de parca n-ar mai fi existat a doua zi. Printre sutele de tineri veniti la concertul Antoniei dintr-o comuna din Neamt, se afla si un tanar de 23 de ani, alaturi de cei doi prieteni ai sai - unul de 17, celalalt de doar 14 ani.

La 2 si jumatate, concertul s-a terminat. Adolescentul de 17 ani i-a promis prin telefon mamei sale ca vine spre casa. Dar noaptea abia incepuse. Cei trei au petrecut in Bacau, apoi s-au grabit dimineata spre casa. Soferul de 23 de ani si-a tinut masina in viteza maxima. Pana cand a trecut prin mai multe garduri, cu 200 kilometri la ora.

Locul accidentului arata de parca masina ar fi cazut din cer. O roata in curte, parbrizul pe gard, portiera pe sosea. Si victimele. Un tablou care infioara pe oricine, dar ingheata un parinte. Doar baiatul de 17 ani a supravietuit. Insa e in coma. Exista sanse ca acesta sa supravietuiasca, dar sunt mici.

Primele indicii ale cercetarii arata ca tinerii ar fi fost bauti. In special, soferul de 23 de ani, care a provocat tragedia. Tocmai isi cumparase masina de o luna si si-a pastrat numerele de Franta. Avea aproape 150 de cai sub capota, peste 200 pe bord si doi prieteni mult mai mici decat el, care l-au urmat oriunde. Chiar si spre moarte.

Nici nu se luminase bine de ziua ca un zgomot puternic l-a scos pe un barbat din Neamt din casa. “Am auzit o bubuitura purernica si am zis ca s-a daramat casa”, povesteste el.

Nu casa, ci gardul a fost pus la pamant, de o masina care a derapat, s-a izbit de un stalp, s-a rostogolit de cateva ori pe carosabil si apoi s-a rupt in bucati. Una dintre ele a ajuns in curtea barbatului, la doar cativa metri de conductele de gaz.

A existat si un pericol de explozie, insa, din fericire aceasta nu s-a intamplat. Dar in jur era dezastru. Masina ar fi gonit cu peste 200 de kilometri pe ora si a derapat. Cu numai un kilometru inainte de a intra in Piatra Neamt.

Bucati din masina au plonjat in curtea barbatului, in timp ce altele au zburat, peste 200 de metri, in curtea unei reprezentante auto. Iar tinerii au fost aruncati pur si simplu din masina.

Victimele sunt soferul masinii, un tanar de 15 ani si altul de 17. Impreuna au petrecut pana dimineata in cluburi. Unul dintre ei ar fi vrut sa se intoarca mai devreme acasa, si si-a sunat parintii. Dar s-a razgandit si a continuat petrecerea. Spre dimineata, au gonit nebuneste spre casa. Aveau o masina noua, puternica, inmatriculata in Italia.

Nu se stie daca soferul a baut inainte de a urca la volan. Si el, si tanarul de 15 ani au murit pe loc. Pe cel de-al treilea, medicii l-au gasit in coma. E inca in viata, la spital.

Baia Mare: O femeie a fost lovita in plin de un taximetrist grabit, in timp ce se afla pe trecerea pe pietoni... Mii de turisti au luat cu asalt statiunile montane, in acest weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x