Antena Căutare

VIDEO spectaculos! Ninge în România, la final de mai! Avertismentul meteorologilor: Ce se întâmplă cu vara?

Vreme capricioasă la munte, anunță publicația locală prahova-news.ro, care publică și un video în care se vede exact cum ninge cu fulgi mari, la final de luna mai. 

Vreme capricioasă la munte, anunță publicația locală prahova-news.ro, care publică și un video în care se vede exact cum ninge cu fulgi mari, la final de luna mai.

În timp ce în stațiuni plouă torențial, pe platoul Bucegilor a început să fulguie.

Imaginile au fost surprinse în zona Babele, în această dimineață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meteorologii anunță că vremea va fi în general instabilã, în aproape toate regiunile. În nord-vestul teritoriului, precum şi în zonele de munte înnorãrile vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse, posibil însoţite şi de descãrcãri electrice.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosfericã se va manifesta pe arii mai restrânse, mai ales dupã-amiaza, cu o probabilitate mai mare în regiunile sud-estice. Izolat va cãdea grindinã, iar cantitãţile de apã vor depãşi 20 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor, posibil cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 şi 15 grade.

ANM, nouă avertizare meteo! Unde face ravagii vremea acum... Rusalii 2018. Cum va fi vremea și prognoza meteo în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x