Antena Căutare

Ninsori record! Cel puţin o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite. Școlile se închid!

Cel puţin o persoană a murit şi alte cinci au fost rănite în urma celor mai abundente ninsori din capitala Rusiei din ultimii 60 de ani, scrie CNN.

Cel puţin o persoană a murit şi alte cinci au fost rănite în urma celor mai abundente ninsori din capitala Rusiei din ultimii 60 de ani, scrie CNN.

Peste 850 de zboruri au fost anulate sau amânate, informează presa locală. Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă a confirmat că peste 2.000 de copaci au căzut în timpul nopţii.

Ninsorile au depăşit un record stabilit în 1957, au spus autorităţile.

O persoană a murit din cauza unui copac care a căzut peste cablurile de electricitate”, a spus primarul Moscovei, Sergi Sobyanin într-o postare pe Twitter. „Conform ultimelor informaţii, există cinci victime. Aveţi grijă”, a adăugat el.

Sobyanin a precizat şi că şcolile vor fi închise. Duminică stratul de zăpadă era de 22 de cm însă până luni seara va ajunge la 47 de cm, conform primarului-adjunct al Moscovei, Petr Biryukov. Într-unul dintre cartiere, armata a fost chemată pentru a curăţa zăpada pentru că serviciile locale nu au mai făcut faţă, a adăugat Biryukov.

Ministerul Agriculturii dă porci gratis: 300 de români au depus, până acum, cereri... Este EPIDEMIE în România! Gripa ucide în rafale! Avertisment dur al specialistului: „Virusurile gripale, tot mai agresiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x