Antena Căutare

ACCIDENT VIIȘOARA. Noi detalii cutremurătoare date de singurul supraviețuitor al tragediei din Neamț. „Eu dormeam. În apă m-am trezit”

Noi detalii cutremurătoare date de singurul supraviețuitor al tragediei din Neamț, Ionuț Vîrlan. Noi detalii cutremurătoare date de singurul supraviețuitor al accidentului din Neamț soldat cu nouă victime a fost șocat atunci când a aflat că toți ceilalți oameni alături de care era în microbuz au murit.

„Eu dormeam. În apă m-am trezit”, a povestit printre lacrimi, bărbatul, de pe patul de spital. Ionuț Vîrlan a început să plângă atunci când a aflat că doar el a scăpat cu viață din teribilul accident. Bărbatul se află în acest moment internat în spital.

”Nu știu ce s-o întâmplat, m-am trezit în apă, s-a spart geamul din față. Eram zece în mașină. Era și cumnatul meu, Găbițu Nistor, 25 de ani. El era la volan. Era și fratele meu, Ștefan Marian Vîrlan, 26 de ani. Ne întorceam de la muncă. Lucram ca zilieri, la plantat. De trei săptămâni munceam, și la Alba-Iulia, și la Arad. Mai erau cu noi și băieți din partea Iașiului, nu știu numele de familie, era Costeluș, Denis, Andrei, unu de 19 ani, unu de 17 ani. Mai era un om, de 60 de ani, Fănică, din Bârgăoani. Nu știu firma, ne aducea să semnăm, și munceam în mai multe părți. După Paști urma să mergem în altă parte”, a mai declarat supraviețuitorul pentru Mesagerul de Neamț.

„Eu dormeam şi deodată am ajuns în apă şi am văzut că e spart geamul (parbrizul n.n.) şi am tras de el şi am ieşit afară. În maşină mai erau fratele meu şi cumnatul, a afirmat tânărul, potrivit Adevărul.

„În momentul în care a ajuns apa, am dat cu piciorul, prin geamul din parbriz, care era puțin crapat și am ieșit”, a mai povestit tânărul.

Citește și: Cele mai mari TRAGEDII RUTIERE din România! Locurile morții: Viișoara, Huțani, Valea Huzunului, Scânteia. După ce au murit 48 de oameni într-un accident, locul a fost denumit ”Podul celor 48 de cruci”

Au apărut primele imagini cu bărbatul care a incendiat cele opt mașini în București! Poliția cere sprijin pentru a-l pri... Părintele Visarion Alexa, despre Săptămâna Patimilor. Cum să ținem corect postul până în ziua de Paște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x