Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Noi reguli pentru circulația în mijloacele de transport în comun. Ce măsuri ia Primăria Capitalei pentru a evita aglomerația

Gabriela Firea a anunțat noile reguli ce trebuie respectate începând de vineri, 15 mai. Ce măsuri ia Primăria Capitalei pentru a evita aglomerația în mijloacele de transport în comun?

Gabriela Firea a declarat, la Antena 3, că a comunicat pe toate mijloacele recomandările Primăriei Capitalei pentru evitarea aglomerației.

Astfel, angajatorii trebuie să ia măsuri pentru decalarea programului angajaților, astfel încât să se evite presiunea pe transportul public, la orele de vârf, dimineața și seara.

Citește și:

Programul de muncă se schimbă în timpul stării de alertă. Orar individualizat, fără acordul salariatului

„Am crescut la maximul ce deține STB. Intrăm cu toate efectivele în teren. În timpul zilei, autobuzele nu vor fi sub nicio formă aglomerate, dar dimineața și seara ne așteptăm la aglomerări”, a declarat Gabriela Firea.

Reguli noi pentru transportul în comun, de vineri

Începând de vineri, călătorii vor putea urca în mijloacele de transport doar pe la ușa din față. Ușile din mijloc și cele din spate vor fi folosite doar pentru coborâre.

Citește și:

„Al doilea val de COVID-19 este exclus! Epidemia se încheie!” Medicul care susține că a găsit tratamentul anti-coronavirus anunță „moartea” virusului

Măștile devin obligatorii în timpul călătoriei.

Controlorii și reprezentanții Poliției Locale se vor asigura de respectarea acestor măsuri.

Mijloacele de transport în comun vor fi dezinfectate la începutul și sfârșitul curselor.

Recomandari