Antena Căutare

Nu contează că au întârziat pensiile! Mare problemă a ministrul Muncii: ghiișeele trebuie dărâmate

Încă de dimineaţă, la ghişeele Caselor de Pensii este forfotă mare. Din cauza liberelor de sărbători, peste un milion de români nu au primit încă banii de la poştaşi. Desfiinţarea ghişeelor şi înlocuirea lor cu mese, aşa cum vrea ministrul Muncii, nu li se pare oamenilor o prioritate.

Nu contează că au întârziat pensiile! Mare problemă a ministrul Muncii: ghiișeele trebuie dărâmate Galerie
Ministrul Muncii dorește să înlocuiască ghișeele cu mese

Ministrul Muncii are o nouă problemă arzătoare: ghișeele care trebuie înlocuite cu mese. Dar ce spun pensionarii?

O doamnă este întrebată dacă i-a întârziat pensia însă aceasta spune că nici nu a primit-o și că ii este foarte greu să se descurce, norocul ei este că o întreține fiul.

Oamenii sunt nemulţumiţi şi de cum le-au fost recalculate pensiile: „Mie mi s-a răspuns la cererea de recalculare a pensiei după un an şi jumătate”, spune un pensionar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În acest moment comunicarea dintre un angajat şi un pensionar se defășoară astfel: la ghişeu, prin intermediul unui gemuleţ. Ministrul Muncii vrea să schimbe acest lucru şi să dărâme acest zid care îi desparte pe angajaţi de pensionari. Practic Violeta Alexandru vrea ca angajatul casei de pensii să se aşeze la o masă, faţă în faţă cu pensionarul, iar discuţia să se desfăşoare în acest mod.

Şefii Caselor de Pensii vor implementarea noii măsuri cât mai repede, dar se plâng că nu au destui angajaţi care să lucreze cu publicul.

Pentru început, ghişeele vor fi înlocuite cu mese la cele trei case de pensii din Bucureşti. Pentru a scăpa de cozi autorităţile vor să introducă biletele de ordine.

Citește și:

Ministrul Muncii, anunț despre creșterea vârstei de pensionare! Ce urmează să se întâmple, de fapt. „Suntem în prima etapă”

Accident uluitor în București, pe Șoseaua Kiseleff! O ambulanță SMURD în care se afla un copil s-a răsturnat! FOTO... Ministrul Muncii, anunț despre creșterea vârstei de pensionare! Ce urmează să se întâmple, de fapt. „Suntem în prima eta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x