Antena Căutare

Nu există așa ceva! Un român și-a ridicat casă de lemn în jurul unui stâlp de electricitate

Invenția unui localnic din Săliştea de Sus, judeţul Maramureş a șocat tot poporul după ce omul şi-a construit o casă de lemn în jurul unui stâlp de electricitate.

Invenția unui localnic din Săliştea de Sus, judeţul Maramureş a șocat tot poporul, după ce omul şi-a construit o casă de lemn în jurul unui stâlp de electricitate.

Fotografia a stârnit curiozitatea oamenilor din mediul online care se întreabă dacă proprietarul a avut aviz pentru a construi o casă de lemn în jurul unui stâlp de electricitate.

Construcţia reprezintă un real pericol, mai ales că, oricând, o mică scânteie poate declanşa o adevărată tragedie.

Stâlpul respectiv aparţine reţelei naţionale de furnizare a energiei electrice, iar pentru o aşa construcţie trebuia ca firma de furnizare a energiei electrice să dea un aviz.

Poza a fost postată de către un bărbat din Săliştea de Sus. „Eu mă gândesc de unde are autorizaţia de construcţie! Nu cred că funcţionarii de la primărie sunt corupţi! Dar dacă nu sunt corupţi, sunt proşti! Sunt curios care este varianta lor! Poză preluată de la Iuga Călin!”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei.

Postarea a stârnit zeci de comentarii de genul:

„Aşa ceva nu am mai văzut! Doamne fereşte!”, a scris o doamnă.

(Susă foto: Facebook)

Ce arată numărul casei sau al apartamentului despre tine! Ai curaj să afli?... Un tablou atribuit lui Tiziano, în centrul unei controverse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x