Antena Căutare

O casa in care se adaposteau mai multi oameni ai strazii s-a facut scrum

Un incendiu izbucnit in miezul noptii a creat panica pe o strada din Capitala. O casa in care obisnuiesc sa se adaposteasca oameni ai strazii a luat foc din senin. Mai multe echipaje de pompieri au incercat sa stinga focul rapid si sa protejeze locuintele invecinate.

Flacarile au cuprins mai multe instalatii improvizate din locuinta si s-au extins repede si la acoperis. Pompierii au reusit sa lichideze incendiul in cateva zeci de minute si au luat mai multe masuri de siguranta. In primul rand, vecinii au fost obligati sa-si inchida toate luminile din casa pe parcursul interventiei.

Cei cativa oameni s-au temut pentru locuintele lor, lipite de peretii casei cuprinse de flacari. Tot ei le-au dat de veste pompierilor ca in peretii cladire ar putea sa existe victime.

Pompierii cred ca focul ar fi izbucnit de la o instalatie electrica imporivizata de oamenii strazii, care au ocupat locuinta in mod ilegal. Imobilul ar fi fost revendicat si castigat in instanta in urma cu doi ani. Proprietarul, insa, a lasat cladirea de izbeliste.

O familie din Drobeta-Turnu Severin a ramas pe drumuri, dupa ce casa le-a fost mistuita de flacari... Opt cetateni bulgari au fost raniti intr-un accident pe DN 1, in judetul Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x