Antena Căutare

O familie din Drobeta-Turnu Severin a ramas pe drumuri, dupa ce casa le-a fost mistuita de flacari

Casa unei familii din Drobeta-Turnu Severin a inceput sa arda in miez de noapte si doar strigatele disperate ale vecinilor i-au facut pe oameni sa iasa la timp din locuinta. Pompierii au ajuns la interventie cand flacarile inalte distrusesera deja acoperisul si n-au reusit sa mai salveze mare lucru.

Incendiul izbucnise cu minute bune inainte ca oamenii sa observe pericolul. In timp ce un trecator a sunat la 112 si a chemat pompierii, cativa vecini au dat buzna peste proprietarii care habar nu aveau ce se intampla.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma, insa focul a apucat sa se extinda si la mansarda locuintei.

La fata locului a ajuns si o ambulanta, iar medicii i-au ajutat pe cei doi proprietari sa-si revina din soc. Greul, insa, abia acum va incepe. Oamenii trebuie sa isi repare singuri locuinta pentru ca nu aveau asigurare. Intre timp, pompierii vor incerca sa-si dea seama de la ce a putut sa izbucneasca incendiul.

Un copil de 12 ani din Targoviste a cazut in gol de la etajul trei, dupa ce s-a asezat pe balustrada unei scari... O casa in care se adaposteau mai multi oameni ai strazii s-a facut scrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x