Antena Căutare

O companie aeriană pune la dispoziție un instrument pentru pasagerii sensibili. Cum pot fi evitate plânsetele bebelușilor

Compania aeriană Japan Airlines a lansat un instrument cu ajutorul căruia persoanele senbile pot rezerva un bilet de avion departe de bebelușii zgomotoși.

Compania aeriană Japan Airlines a lansat un instrument cu ajutorul căruia persoanele senbile pot rezerva un bilet de avion departe de bebelușii zgomotoși.

Locurile ocupate de către pasagerii cu copil mic, cu vârsta cuprinsă între opt zile și doi ani, vor fi marcate cu un simbol special, astfel încât restul pasagerilor să fie informați despre locul în care va fi așezat un bebeluș.

Acest nou instrument nu garantează faptul că pasagerii vor fi scutiți de gălăgia provocată de cei mici, însă compania aeriană îi informează despre existența acestui risc prin simbolul special. Pasagerii își pot rezerva locurile mai departe sau chiar în apropierea copilului, după preferințe.

Părerea despre această inițiativă a companiei aeriene a primit laude, dar și reproșuri.

"Mulțumesc @JAL_Official_jp, pentru că mă anunți unde ande vor fi așezați bebelușii în timpul unui zbor de 13 ore. Acest lucru ar trebui să fie obligatoriu.", a scris pe Twitter un om de afaceri.

Simbolul nu apare dacă pasagerii își rezervă locurile printr-o terță persoană, dacă fac parte dintr-un grup organizat, sau dacă există o schimbare de aeronavă de ultim moment.

"Sunt copii, așa cum am fost toți. Trebuie să învățăm să fim toleranți, vom începe să alcătuim planuri cu locuri speciale pentru cei care respiră pe gură, pentru bețivi și poate pentru multe alte lucruri", a comentat un utilizator. ​

Soluția celor de la Japan Airlines este utilă pentru zborurile lungi, unde pasagerii au nevoie să se odihnească, dar și pentru comfortul acestora pe durata zborului.

Bărbatul care a furat aproximativ un milion de lei din banca unde lucra vrea să se întoarcă la muncă, după ce şefii săi ... Fost director din ANAF, urmărit penal de DNA pentru trafic de influenţă după ce ar fi cerut 7 milioane de lei unor oamen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x