Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

O elevă premiantă a suferit un șoc când și-a primit nota la Evaluarea Națională: „I-au dat pastile de calmare. Făcuse semipareză”. Ce s-a întâmplat, după contestație

O elevă premiantă, care acum este în fruntea ierarhiei în județul Gorj, a suferit un șoc puternic în momentul în care a văzut că primise nota 6 la proba de Matematică, la Evaluarea Națională 2020. Copila a avut nevoie de tratament medical urgent. Ce s-a întâmplat după ce a făcut contestație.

O elevă premiantă a suferit un șoc când și-a primit nota la Evaluarea Națională

Doi dintre cei mai buni elevi din localitatea Bâlteni, județul Gorj, au trecut prin momente greu de suportat, în momentul în care și-au văzut notele obținute la Evaluarea Națională 2020.

Elevii, obișnuiți cu rezultate excelente, s-au trezit cu 2,25 și 6 la proba la Matematică. Au depus contestație, iar diferențele în notare au fost uriașe: băiatul care picase, practic, proba la Matematică, a luat 7,90, iar lucrarea cu 6, a unei fetei, a fost notată cu 10.

Eleva are acum una dintre cele mai mari medii din judeţ la Evaluarea Naţională din acest an, după ce a primit nota 9,80 la Limba şi literatura română. Copila a avut un şoc când a văzut nota iniţială la Matematică şi a trebuit să ia pastile pentru a-şi reveni.

I-a crescut nota de la 4,60 la 8,10, la Evaluarea Națională 2020, după ce a făcut contestație! Părinții, revoltați!

„Fetiţa chiar a avut un şoc şi părinţii i-au dat pastile de calmare. Din câte am înţeles, începuse să aibă o semipareză la gură. A venit fetiţa la contestaţii şi mi-a spus că a făcut absolut tot şi că nu are cum să ia mai puţin de 10. Are cea mai mare medie acum, din tot Centrul de evaluare al localităţii Bâlteni”, a precizat directorul Liceului Bâlteni, căruia îi este arondată Şcoala Gimnazială din satul Peşteana Jiu, Constantin Deaconescu, potrivit igj.ro.

Profesorii care au greșit la Evaluarea Națională 2020, cercetați

Directorul liceului din Bâlteni a spus că, din punctul să de vedere, profesorii care au corectat cele două lucrări ar trebui dați afară din învățământ.

„Eu i-aş da afară din învăţământ, dacă ar depinde de mine. Lucrările s-au corectat în alt judeţ.”

Subiecte greșite la Bacalaureat 2020. Elevii au dat proba de două ori! Cine a fost responsabil pentru încurcătura rușinoasă

La Evaluarea Națională 2020, lucrările elevilor din județul Gorj au fost corectate de profesori din Dolj.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Gorj a declarat că instituţia va efectua cercetări în privinţa dascălilor corectori care au avut diferenţe de peste 1,5 puncte în urma corectării lucrărilor copiilor.

Recomandari