Antena Căutare

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2020 pe Edu.ro. Cum au fost surprinși câțiva elevi, în timp ce-și află nota la BAC - Foto

S-au afișat Rezultatele la Bacalaureat 2020. Notele absolvenților de liceu care au dat Bacul anul acesta sunt disponibile pe bacalaureat.edu.ro Acestea pot fi consultate și pe a1.ro! Mai mulți elevi ai unui liceu din București au fost surprinși în imagini instantanee, în timp ce-și verificau mediile obținute la Bac.

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2020 pe Edu.ro. Cum au fost surprinși câțiva elevi, în timp ce-și află nota la BAC - Foto Galerie
S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2020 pe Edu.ro | Hepta

UPDATE. S-au afișat notele la Bacalaureat 2020. Vezi AICI ce notă ai luat la Bac! Notele elevilor sunt disponibile și pe judete.

Mai multe imagini au fost surprinse în spațiile exterioare ale liceelor din România, cu elevi care își verificau rezultatele pe telefonul mobil, cu ajutorul codului unic, imediat dupa publicare.

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2020 pe Edu.ro. Cum au fost surprinși câțiva elevi, în timp ce-și află nota la BAC - Foto

*Un tânăr verifică rezultatele de la Bacalaureat, cu ajutorul telefonului. Foto: Hepta

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2020 pe Edu.ro. Cum au fost surprinși câțiva elevi, în timp ce-și află nota la BAC - Foto

Foto: Hepta

Rezultatele de la Bacalaureat 2020, afișate pe Edu.ro

UPDATE. Pe A1.ro, poți vedea Rezultatele de la BAC 2020 pe județe.

Știre inițială:

UPDATE. Portalul edu.ro are o pagină special creată pentru a oferi elevilor toate detaliile despre BAC 2020. Rezultatele vor fi afișate, astfel, pe bacalaureat.edu.ro, dar și la avizierele școlilor.

UPDATE. Astăzi, elevii care au susținut examenul de Bacalaureat 2020 vor primi primele rezultate. Notele vor fi afișate cel târziu la ora 12, după cum anunță Ministerul Educației.

Contestaţiile vor putea fi depuse până în 1 iulie la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în 5 iulie.

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2020 pe Edu.ro. Cum au fost surprinși câțiva elevi, în timp ce-și află nota la BAC - Foto

Rezultate Bacalaureat 2020. În ce zi și unde se vor afișa notele! Cum se vor putea face contestații

Inquam Photos / Octav Ganea

*Rezultatele la Bac 2020, afișate pe edu.ro, fără nume și prenume

REZULTATELE LA BAC 2020, AFIȘATE ÎN FORMAT ANONIMIZAT

UPDATE. Elevii mai au de așteptat doar câteva ore pentru a-și afla rezultatele la BAC 2020. Acestea vor fi afișate pe portalul oficial bacalaureat.edu.ro fără nume și prenume, ci doar cu media și școala proveniență a elevului.

În premieră, anul acesta, rezultatele la Bacalaureat 2020 vor fi afișate anonimizat, la avizierele liceelor și pe edu.ro. La fel cum s-a întâmplat și în cazul elevilor care au susținut Evaluarea Națională 2020, absolvenții de liceu care au dat BAC-ul vor folosi codurile unice ce le-au fost date, pentru a-și vedea notele.

Citește și: Barem Bacalaureat 2020 Matematică. Rezolvările au fost publicate! Cum se rezolvă subiectele, pentru nota 10!

Primele rezultate la Bacalaureat 2020 vor putea fi consultate, marți, și pe a1.ro, în acest articol, imediat ce vor fi afișate!

Citește și: A fost publicat baremul la Istorie. Cum trebuia să rezolvi subiectele pentru a trece cu brio examenul maturității

Absolvenții de liceu au început Bacalaureatul, în acest an, luni, 22 iunie, cu proba la Limba și literatura română. Apoi, a urmat, miercuri, 24 iunie, proba obligatorie a profilului - Matematică sau Istorie. Ultima probă scrisă, proba la alegere a profilului și a specializării, a fost susținută de candidați, joi, 25 iunie.

Când vor fi afișate rezultatele finale la Bacalaureat 2020, după rezolvarea contestațiilor

Contestațiile la examenul de Bacalaureat 2020 se depun marți, 30 iunie, în intervalul orar 16.00 – 20.00, și miercuri, 1 iulie, între orele 8:00 și 12:00.

Citește și: Bareme Bacalaureat 2020. Cum se rezolvă subiectele la Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie și Sociologie, pentru nota maximă!

După rezolvarea contestațiilor, rezultatele finale la Bacalaureat 2020 vor fi vor fi afișate, duminică, 5 iulie, și vor putea fi consultate și pe a1.ro.

Citește și: Bareme Bacalaureat 2020. Cum se rezolvă subiectele la Fizică, Chimie, Biologie, Anatomie și Informatică! Au fost publicate răspunsurile corecte!

Mai multe detalii despre contestațiile la Bacalaureat 2020 sunt disponibile în articolul: Bacalaureat 2020. Când și cum se depun contestațiile, la BAC. Ce trebuie să știe elevii

Condiții de promovare a examenului de Bacalaureat 2020

Pentru a fi declarat promovat, la Bacalaureat 2020, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Citește și: „Zoe era paraşută! O interesau banii, ca boarfele din ziua de azi”. Top perle, la Bacalaureat 2020, la Limba și literatura română

Elevii aflați în izolare/confirmați pozitiv cu noul coronavirus vor susține examenul de Bacalaureat în etapa specială, începând cu data de 6 iulie.

Citește și: Bacalaureat 2020. Baremul la Limba română a fost publicat! Cum se rezolvă subiectele la Real și Uman, pentru nota 10!

La această etapă vor participa doar absolvenții care au avut temperatura peste maximul admis, au fost in izolare, carantină, au afecțiuni cronice care pot crește receptivitatea sau severitatea afecțiunii în contextul pandemiei, sunt spitalizați/internați, în prima etapă a examenelor naționale, pentru diverse afecțiuni.

Calendarul sesiunii speciale a examenului naţional de Bacalaureat 2020

  • 29 iunie -3 iulie 2020 - înscrierea candidaţilor
  • 6 iulie 2020 - Limba şi literatura română - proba E a) - proba scrisă
  • 7 iulie 2020 - proba obligatorie a profilului - proba E c) - proba scrisă
  • 8 iulie 2020 - proba la alegere a profilului şi a specializării - proba E d) - proba scrisă
  • 9 iulie 2020 - Limba şi literatura maternă - proba E b) - proba scrisă
  • 10 iulie 2020 - afişarea rezultatelor (ora 12:00)
  • 10 iulie 2020 - depunerea contestaţiilor (între orele 14:00 - 19:00)
  • 12 iulie 2020 - afişarea rezultatelor finale (după ora 12:00).

Elevilor li se recunosc probele pe care le-au susținut în prima sesiune de Bacalaureat, chiar dacă dacă nu au reușit să o finalizeze, susținând toate examenele, fie pentru că au avut la triajul epidemiologic temperatura peste limita de 37,3 grade C, fie din alte motive justificate cu certificat medical.

Poliţia Română: 4 tone de tutun tocat, 325 de kilograme de tutun frunze şi 23 de autoturisme, indisponibilizate în dosar... DIETA cu legume. Priviți-l! Avea 500 de kg și a slăbit peste 350 de kg mâncând! Nu a fost nici măcar o zi la sală pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x