Antena Căutare

O fată de 15 ani, în stare critică, după ce părinții au găsit-o prăbușită în baie. Decizia luată de Raed Arafat în cazul adolescentei

O adolescentă de 15 ani a fost găsită de familie, în stare critică, zăcând în baie. Potrivit medicilor, fata s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon rezultat de la un instant defect, iar starea ei este critică.

O adolescentă de 15 ani a fost găsită de familie, în stare critică, zăcând în baie. Potrivit medicilor, fata s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon rezultat de la un instant defect, iar starea ei este critică.

Medicul de pe salvare ar fi constatat că fata era într-o stare de semiconștiență, însă, până la Buzău, inima Andreei s-a oprit de mai multe ori. Medicii au reușit să o resusciteze de fiecare dată, însă pacienta a intrat într-o comă profundă. În acest moment, ea nu poate respira fără ajutorul aparatelor, potrivit reporterbuzoian.ro.

Raed Arafat a luat decizia să trimită la Buzău un autocamion ce conține un tub hiperbaric, în care Andreea urmează să fie introdusă și transportată la București. O echipă de medici se luptă să o țină pe Andreea în viață.

Autoritățile sunt în alertă. Au fost aproape 3000 de urgențe de cod galben și roșu în ultimele 2 zile... Când nu se fac nunți în 2019. Zilele în care sunt interzise cununiile religioase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x