Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O femeie a fost sunată de amanta soțului său! Ce s-a întâmplat imediat după este de-a dreptul neașteptat!

O femeie din Marea Britanie a trecut prin momente incredibile atunci când amanta soțului său a sunat-o să îi spună ceva de-a dreptul neașteptat.

Femeia a stat de vorbă la telefon cu amanta soțului

O femeie din Marea Britanie a trecut prin momente incredibile atunci când amanta soțului său a sunat-o să îi spună ceva de-a dreptul neașteptat.

Iată povestea britanicei:

“Copiii noștri erau deja mari, erau amândoi în facultate. Eu și Tony aveam o afacere prosperă, aveam bani și ne bucurăm de vacanțe lungi în fiecare an. Într-o noapte însă, a sunat telefonul și de partea cealaltă a liniei se afla o femeie care plângea în hohote. «Sarah…am o aventură cu soțul tău. În fine…am avut până acum 24 de ore când mi-a spus că este căsătorit și are doi copii. Imediat cum am aflat am rupt orice relație. Te rog să mă ierți, nu am știut››”, povestește Sarah.

“Cerul mi-a căzut în cap și singurul lucru pe care am putut să i-l spun acelei femei a fost să nu îi zică niciodată lui Tony despre discuția noastră”, povestește Sarah.

Femeia a fost mai mult decât dezamăgită de partenerul ei

“Am decis, luând în considerare felul în care ne era dezvoltată familia, să nu îi zic lui Tony că știu despre relația lui. Poate a fost una dintre cele mai rele decizii pe care le-am luat”, mai spune femeia.

Deznodământul poveștii mele este trist pentru că după 30 de ani de când am primit acel telefon, bănuiesc că soțul meu a mai avut alte relații, nu știu dacă a continuat relația cu acea femeie și imediat după aceea am încetat să mai fiu atrasă sexual de el. Însă, pentru copiii mei și pentru sănătatea mea și stabilitatea mea financiară, a fost poate cea mai bună decizie pe care puteam să o iau vreodată”, a încheiat Sarah.

Află aici mai multe detalii!

Recomandari