Antena Căutare

O femeie care arunca cojile de semințe pe jos în tren, apostrofată de o puștoaică: ”Nu vă este rușine puțin?”

O adolescentă care călătorea cu trenul a fost scandalizată de gestul unei femei care mânca semințe și arunca cojile pe jos. Puștoaica nu a trecut cu vederea fapta femeii și a apostrofat-o pentru că făcea mizerie în compartiment. 

O adolescentă care călătorea cu trenul a fost scandalizată de gestul unei femei care mânca semințe și arunca cojile pe jos. Puștoaica nu a trecut cu vederea fapta femeii și a apostrofat-o pentru că făcea mizerie în compartiment.

Imaginile surprinse într-un tren al CFR au fost făcute publice pe contul Ravena și se poate vedea cum tânăra îi reproșează că face mizerie.

Citește și: Ce trebuie să știe românii despre validarea în tren a legitimațiilor de călătorie!

”Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, întreabă tânăra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia nu se lasă intimidată și îi spune acesteia să-și vadă de treabă.

”Nu vreau să-mi văd de treaba mea, pentru că şi eu circul şi nu vreau să circul în mizeria făcută de ceilalţi şi tot noi comentăm că este mizerie. Vă rog să ridicaţi cojile”, i-a răspuns tânăra.

Citește și: Mersul trenurilor 2019: Trenuri de vară spre Bulgaria, Grecia și Turcia. Cât costă biletul

”Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac?”, îi spune femeia, iar tânăra nu renunţă: ”Sunt un cetăţean care circulă cu CFR şi care vrea să fie cureţenie”.

Discuția nu se încheie aici, iar femeia reacționează: ”Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine”.

Ulterior, ea recunoaște că sunt coji de seminţe aruncate pe jos, dar susţine că tânăra nu avea voie să se ia de ea, pentru că este mică: ”Da, sunt câteva coji de seminţe. (...) Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil“.

Niciun alt călător aflat în tren nu a intervenit în discuția ce a avut loc între cele două.

O platformă importantă de petrol a fost oprită de Greenpeace! Cum va afecta economia?... Caz neobișnuit la Buzău! Un bărbat a adormit, în plină zi, pe trecerea de pietoni: ”Șoferii claxonau, dar nu se mișca!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x