Antena Căutare

Înfiorător! O femeie din Cluj a fost amenințată cu pistolul, în trafic, de doi indivizi cu cagule!

O femeie din Cluj a fost amenințtaă cu pistolul, în trafic, de doi bărbați cu fețele acoperite cu cagule. Cei doi au fost identificați de polițiști și duși la audieri.

O femeie din Cluj a fost amenințtaă cu pistolul, în trafic, de doi bărbați cu fețele acoperite cu cagule. Cei doi au fost identificați de polițiști și duși la audieri.

Potrivit Poliţiei Cluj, o femeie a reclamat că, pe Calea Dorobanţilor din Cluj Napoca, în timp ce conducea maşina a fost ameninţată în trafic cu un pistol de către două persoane aflate într-un alt autovehicul, acestea având feţele acoperite cu cagule.

„În urma sesizării, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificări pentru depistarea celor două persoane. În scurt timp, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au găsit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele două persoane, la intersecţia străzilor Piezişă cu Clinicilor”, au anunţat poliţiştii.

Oamenii legii i-au găsit şi pe cei doi bărbaţi suspectați că ar fi fost autorii amenințării din trafic. Este vorba de doi bărbaţi, de 27 şi 31 de ani, din comunele Floreşti şi Iara. Asupra lor, poliţiştii au găsit un pistol neletal, o cagulă şi alte bunuri.

Hoț prins în fapt, la Arad! Cum folosea plăcuțele de înmatriculare pentru a obține benzină gratuită!... ANSVSA: Pesta porcină africană este prezentă în 316 localităţi din 25 de judeţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x