Antena Căutare

O femeie din judeţul Vaslui a născut în zăpadă, pentru că nu a mai avut răbdare să aştepte ambulanţa. Starea bebelușului este bună!

În zăpadă, pe drum, puţin după ora 4 dimineaţa! Aşa a venit pe lume un băieţel din Vaslui. Şi ca prin minune e teafăr. La fel şi mama lui. Bebeluşul s-a născut înainte de termen, de aceea, iniţial, mama nu s-a alarmat când au început durerile. Ulterior, însă, a chemat ambulanţa şi, însoţită de tatăl copilaşului, au ieşit în întâmpinarea medicilor. Au apucat să meargă doar câteva sute de metri.

În zăpadă, pe drum, puţin după ora 4 dimineaţa! Aşa a venit pe lume un băieţel din Vaslui. Şi ca prin minune e teafăr. La fel şi mama lui.

Bebeluşul s-a născut înainte de termen, de aceea, iniţial, mama nu s-a alarmat când au început durerile. Ulterior, însă, a chemat ambulanţa şi, însoţită de tatăl copilaşului, au ieşit în întâmpinarea medicilor. Au apucat să meargă doar câteva sute de metri.

Cum a ajuns un bebeluș de trei săptămâni în groapa de gunoi! Răspunsul mamei te va face să plângi!

Bebeluș, născut în haznaua casei. Bunica l-a salvat, în ultima clipă: "I-am suflat continuu în guriţă şi am încercat să-l încălzesc. Deja nu mai judecam"

În mijlocul drumului din satul vasluian Poiana lui Alexa, între nămeţi. Aşa a venit pe lume David George. Moaşă la naştere a fost chiar mătuşa băiatului. Sâmbătă, la ora 4 dimineaţa, adolescentă de 16 ani a ajutat-o pe femeie să nască. Mama ajunsese în stradă după ce sunase la 112 după o ambulanţă şi a vrut să meargă în întâmpinarea ei.

La doar două, trei minute după naştere a ajuns şi echipajul medical. Băiatul a fost dus la spital cu o hipotermie moderată. În prezent, atât copilul cât şi mama se află în afara oricărui pericol şi au o evoluţie favorabilă.Tânăra mamă de 21 de ani nu este la prima naştere. Acasă mai are un băieţel. În cel mult trei zile, băiatul, care la naştere a avut 2650 de grame, dar şi mama lui vor fi externaţi.

Scrisoarea de intenție, după regulile angajatorilor. Ce este INTERZIS să scrii despre tine... Vremea 23 ianuarie. Nu scăpăm de ger! România, din ce în ce mai friguroasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x