Antena Căutare

Un bărbat a fost băgat în spital de nevastă pentru că își plângea prea des fosta soție

Cazul care a șocat oamenii legii! O femeie din Vaslui și-a băgat bărbatul în spital, pe motiv că acesta își plânge prea des fosta soție. Bărbatul se află în stare gravă

Cazul care a șocat oamenii legii! O femeie din Vaslui și-a băgat bărbatul în spital, pe motiv că acesta își plângea prea des fosta soție. Bărbatul se află acum în stare gravă

Un bărbat din satul Călimănești, comuna Puiești, județul Vaslui, a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost bătut de soție. Aceasta s-a revoltat că actualul ei soț își plânge prea des și cu patos soția decedată, așa că s-a hotărât să pună punct cu forța acestei situații.
Cei doi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, s-au luat la ceartă, iar la un moment dat, bărbatul a fost luat la bătaie de soție, a anunțat vremeanoua.ro.

Bărbatul s-a prezentat la spital cu traumatism cranio-cerebral sever și cu traumatism toracic.
Rudele bărbatului susțin că femeia a fost ajutată de băiatul acesteia de 17 ani, însă femeia a luat asupra ei toată vina pentru a-și apăra copilul.

Cei doi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, s-au luat la ceartă, iar la un moment dat, bărbatul a fost luat la bătaie de soție, a anunțat vremeanoua.ro. Bărbatul s-a ales cu traumatism cranio-cerebral sever și cu un traumatism toracic.

Rudele acestuia cred că fiul femeii, un tânăr în vârstă de 17 ani, a ajutat-o pe mama lui să-și bată partenerul, dar susțin că femeia a luat totul asupra ei pentru a-și feri copilul de rigorile legii. Echipajul medical sosit la fața locului i-a găsit pe ambii soți în stare avansată de ebrietate. Vecinii spun că aceasta l-ar fi bătut fiindcă o jelea tot timpul pe soția pierdută în urmă cu mai mulți ani.

Bărbatul de 43 de ani, din Călimănești, comuna Puiești, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și toracic, prin agresiune, etilism acut. Este conștient, stabil și agitat, fiind redirecționat pentru investigații neurologice”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Potrivit legistlației, dacă victima va depune plângere în termen de 60 de zile, agresoarea va fi judecată pentru agresiune și violență.

„Au bubuit geamurile și parbrizul! Oamenii țipau. Așteptam moartea”. Noi mărturii terifiante din autocarul răsturnat de ... Înscrieri grădiniță 2019. Condițiile de înscriere și actele necesare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x