Antena Căutare

O fetita de 7 ani sufera de boala oaselor de sticla!

Viata unei fetite de sapte ani este pusa in pericol la orice miscare. Fata a mostenit de la tatal ei boala oaselor de sticla. Acum este in spital, cu cinci fracturi.

Copilul isi doreste sa se joace, sa alerge sau sa se plimbe cu rolele, dar nu poate face nimic din toate acestea, pentru ca orice lovitura, oricat de mica, ii poate rupe oasele fragile.

Fata a mostenit boala de la tatal sau. Este o maladie rara, cauzata de lipsa colagenului din oase. De cand s-a nascut, a stat mai mult prin spitale.

Ranile ei se vindeca foarte greu, iar tratamentele sunt foarte costisitoare. Sistemul de sanatate ingreuneaza situatia si mai mult, deoarece costurile ingrijirilor medicale nu sunt decontate de CNAS. Din fericire, Spitalul Judetean Constanta suporta costurile tratamentului.

Mama fetei spune ca un tratament pentru zile cota in jur de 4.000 de lei, iar copila trebuie sa faca trei astfel de sedinte pe an. Fetita merge la o scoala speciala si are doar sapte colegi in clasa care au nevoie permanenta de supraveghere.

Sursa: Antena3.ro

Ne pregatim de prima zapada. Vezi unde va ninge!... Dezastru la definitivat: Doar patru avocati, admisi in Capitala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x