Antena Căutare

Ne pregatim de prima zapada. Vezi unde va ninge!

Chiar daca inceputul de saptamana a fost unul foarte frumos, cu temperaturi peste media acestei perioade, meteorologii ne anunta ca vremea se va raci simtitor in apropierea weekendului. Astfel, ziua de vineri va aduce precipitatii mixte si temperaturi negative. Vezi mai jos prognoza meteo pana la sfarsitul saptamanii.

Astazi


Ziua de miercuri repeta reteta, si aduce o vreme in general frumoasa cu innorari in estul tarii, zona in care mai ales pe timpul noptii vor exista precipitatii. Vantul intra si el in scena, sufland cu unele intensificari in zona de munte, in Moldova si Baragan. Maximele vor urca pana la 19 grade, iar pe timpul noptii temperaturile vor cobori pana la -4 grade.

Spre sfarsitul saptamanii, adica joi vom ajunge la temperaturi specifice acestei perioade. Maximele vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar minimele vor cobori pana la -7 grade. In zona de munte vor cadea primele precipitatii mixte, iar in zona subcarpatica va ploua.

Vineri vremea va fi mai rece decat normalul acestei perioade, cu temperaturi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar noaptea mercurul din termometre va arata si -9 grade. Primii fulgi de zapada vor aparea in Moldova, dar si in regiunile muntoase.


VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE IN TARA!

Peste 1.300.000 de romani isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Mihail si Gavriil... O fetita de 7 ani sufera de boala oaselor de sticla!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x