Antena Căutare

O fetiţă de șapte ani a fost desfigurată de câinele unui vecin. Cu ultimele puteri și-a strigat mama, care a găsit-o plină de răni

O fetiţă de șapte ani dintr-o comună din județul Sibiu a fost găsită desfigurată, după câinele unui vecin s-a năspusit asupra ei. Copila se juca pe stradă când animalul, lăsat nesupravegheat, a atacat-o. 

O fetiţă de șapte ani dintr-o comună din județul Sibiu a fost găsită desfigurată, după câinele unui vecin s-a năspusit asupra ei. Copila se juca pe stradă când animalul, lăsat nesupravegheat, a atacat-o.

A primit îngrijiri medicale şi este în afara oricărui pericol, însă nu poate uita coşmarul prin care a trecut. Îi este teamă acum să iasă singură din casă. Iar localnicii sunt îngroziţi de numărul mare de câini care umblă nestingheriţi pe străzi.

Fetiţa ieşise pe-afară să se dea cu rolele, împreună cu o prietenă. Însă a apucat să facă doar câţiva paşi. Un vecin lăsase şi poarta deschisă, şi câinele dezlegat. Iar animalul a ţâşnit din curte şi a trântit-o la pământ.

"Eram in curte, adunam hainele si am auzit fetita ca ma striga. Cand am iesit, fetita era pe jos", mărturisește mama, care a găsit plină de sânge și de răni, pe toată suprafața corpului.

Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

De ce apa plată e de 300 de ori mai scumpă decât cea de la robinet - Ziua Mondială a Apei... Maria Ghiorghiu, profeție sumbră despre România: ”Vom auzit de un cutremur intens, mai lung ca durată de manifestare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x