Antena Căutare

O fetiță din Maramureș este dispărută de 12 ani. Polițiștii nu au abandonat cazul

Mii de copii dispar în fiecare an, uneori chiar de lângă părinţii şi fraţii lor. Nimeni nu mai ştie nimic de ei. În Maramureş, o fetiţă căreia i s-a pierdut urma în urmă cu 12 ani reprezintă doar un număr în statistica îngrijorătoare a copiilor dispăruţi ai României.

O fetiță din Maramureș este dispărută de 12 ani. Polițiștii nu au abandonat cazul Galerie
Paula Iuliana Hîrda, postret robot

Poliţiştii maramureşeni nu au abandonat căutările, iar un specialist i-a realizat portretul copilei, folosindu-se de o tehnică de îmbătrânire facială computerizată.

Paula Iuliana Hîrda: 16 ani, ochi căprui, păr şaten şi aproximativ 1,60 înălţime. Avea patru ani când a dispărut fără urmă din parcul Grădina Morii, din Sighetu Marmaţiei.

În urmă cu 12 ani, Paula a fost văzută pentru ultima oară plimbandu-se în parc. De atunci şi până astăzi, nimeni nu are nicio informaţie despre fetiţa care la data dispariţiei avea doar 4 ani.

Paula Hîrda locuia împreună cu fratele şi părinţii ei în localitatea Crasna Vişeului. Trăiau modest, iar fetiţa era mai mult în grija mamei. Tatăl muncea la vecini cu ziua şi lipsea des de acasă.

Vasile Duciuc, primar comuna Bistra, Maramureş: Celălalalt copil se află în plasament la Casa Tomşa în Sighetu Marmaţiei. Maicăsa nu ştiu, e plecată din zonă, nu ştim o adresă fixă unde s-ar putea afla. Intre timp, tatăl fetiţei a murit şi nimeni din familia Paulei nu mai locuieşte în sat. Unii dintre vecini nici măcar nu au auzit de dispariţia fetei.”

Poliţiştii maramureşeni au realizat un portret folosindu-se de o tehnică specială de îmbătrânire facială computerizată. Cu ajutorul unor fotografii personale ale familiei, specialiştii au surprins trăsăturile pe care le-ar putea avea astăzi Paula.

Conform datelor oficiale furnizate de Poliţia Română, în acest moment sunt 73 de copii daţi dispăruţi la noi în ţară

Citește și:

Destinul tragic al unei fetițe de trei ani. A murit după ce mama ei a lăsat-o singură acasă pentru șapte zile: ”Era atât de înfometată, că a încercat să mănânce detergent!”

BMW România reacţionează în cazul incidentului cu tramvaiul: Există o istorie de 100 de ani de conexiuni între marca BMW... Previziune alarmantă pentru România și întreaga lume, de la NASA! A început deja! „Impactul este dramatic!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x