Antena Căutare

Video. Momentul sfâșietor în care o fetiță de doi ani este dusă în sala de operații, pentru a-i fi prelevate organele. Medicii și asistenții au plâns și au cântat. „A salvat trei oameni”

Medicii și asistenții unui spital au făcut un gest emoționant pentru o fetiță de doi ani ale cărei organe au fost donate pentru alți copii, după ce ea a intrat în moarte cerebrală. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe internet. 

Medicii și asistenții unui spital au făcut un gest emoționant pentru o fetiță de doi ani ale cărei organe au fost donate pentru alți copii, după ce ea a intrat în moarte cerebrală. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe internet.

În momentul în care fetița, Coralynn Sobolik, în vârstă de 22 de luni, a fost dusă către sala de operații pentru a-I fi prelevate organele, toți asistenții din spital s-au adunat pentru a-I aduce un omagiu.

Mai exact, toți medicii și asistenții spitalului s-au aliniat pe hol și au cântat „Amazing Grace”, în timp ce fetița era dusă pe targă către sala de operații, pentru a-I fi prelevate organele ce urmau să fie donate.

Coralynn Sobolik, din New Hampton, Iowa, a fost declarată în moarte cerebră cu o zi înainte de acest moment tulburător, pe 22 aprilie, după o luptă cu un virus ce a durat cinci zile.

Inima, ficatul și rinichii ei vor ajunge la alți trei pacienți care vor fi salvați astfel de la moarte. Inima ei va salva un băiat de un an, ficatul va ajunge la o fetiță de un an, iar rinichii au fost donați pentru o femeie în vârstă de 41 de ani.

Părinții copilei, care mai au doi copii, au fost prezenți în momentul în care fetița a fost dusă către sala de operații. „Salvezi trei oameni. Te iubesc pe vecie. Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”, a spus mama copilei, după ce a sărutat-o de rămas bun.

Despre fetița lor eroină, părinții au spus că iubea baloanele de săpun, pisicile și câinii. „Era o minune de copil, căruia îi plăcea să ofere pupici și care te bucura cu un tâs molipsitor. Avea și o latură năstrușnică – îi plăcea la nebunie să fure păpuși Barbie de la sora ei”, au mai povestit părinții îndurerați.

Imaginile video surprinse în spital au fost publicate pe internet și au devenit virale. „Sunt recunoscătoare pentru sprijinul ce ne-a fost acordat de oameni din toată lumea. Este minunat să știm că micuța noastră a inspirat atât de mulți oameni”, a mai spus mama copilei.

Surori lovite pe trotuar de o mașină scăpată de sub control, în Teleorman! O fetiță de doi ani a murit pe loc... Vești proaste pentru români! Gazele se scumpesc la începutul verii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x